INFOTAINMENT

  Het volledig nieuwe Cinerama Infotainmentsysteem van de nieuwe Fiat 500 Passion berline met het heldere 10,25" scherm, is steeds duidelijk zichtbaar. De supersnelle Bluetooth-koppeling connecteert elke smartphone in de wagen in minder dan 5 seconden na het openen van de deur.

  Het systeem biedt een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface, waarop de bestuurder de lay-out van het scherm kan aanpassen naar zijn persoonlijke wensen. Het nieuwe Cinerama Infotainment is uitgerust met een volledig geïntegreerd navigatie platform, dat echt uw copiloot zal worden op al uw ritten. Het systeem toont de bestuurder actuele verkeersinformatie die om de 30 seconden wordt bijgewerkt, met inbegrip van verkeersdrukte, snelheidscamera’s, parkings, elektrische oplaadstations en het weerbericht van uw bestemming. Het 3D-kaartnavigatie kan ook op het 7” digitale instrumentenpaneel boven het stuur getoond worden. De eenvoudigste interactie verloopt via natuurlijke spraakherkenning waarmee u met de wagen kunt interageren door gewoon “Hey Fiat” te zeggen.
  U kan draadloos uw smartphone verbinden en uw favoriete apps op het grote scherm projecteren. De nieuwe Fiat 500 Passion berline beschikt ook over een draadloze gsm-lader zodat uw smartphone altijd geconnecteerd en opgeladen kan blijven.

  INFOTAINMENT

  INFOTAINMENT

  WIRELESS APPLE CARPLAY

  Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25" scherm en gebruik draadloos Apple CarPlay* met de stemassistent Siri of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay* is de slimme, veilige manier om uw iPhone te gebruiken in uw wagen. U kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl u gefocust blijft op de weg.

  * Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

  WIRELESS ANDROID AUTO™

  De nieuwe Fiat 500 Passion berline is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal uw smartphone verbonden is met uw stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect™ 10,25" scherm. U kan uw muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

  * Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

  AndroidAuto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in België.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.