NEW 500

  NEW 500

  LA PRIMA

  ANDER MODEL
  Kies uw favoriete kleur, geïnspireerd door de natuur:

  Kies uw favoriete kleur, geïnspireerd door de natuur:

  ELEKTRISCHE UITRUSTING

  TECHNOLOGIE

  Een betrouwbare copiloot, altijd aan uw zijde: de nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio is de eerste kleine elektrische wagen uitgerust Level 2 Autonomous Driving (ADAS). Dat betekent een superieur veiligheidsniveau in het stadsverkeer.

  INFOTAINMENT

  Het volledig nieuwe Cinerama Infotainmentsysteem van de nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio met helder 10,25" scherm, is steeds duidelijk zichtbaar. De supersnelle Bluetooth-koppeling connecteert elke smartphone in de wagen in minder dan 5 seconden na het openen van de deur.

  De interface oogt als een smartphone, met aanpasbare schermlay-out, en maakt het gebruik ervan echt makkelijk. De bediening gaat via natuurlijke spraakherkenning: u hoeft enkel “Hey Fiat” te zeggen. Het volledig geïntegreerde navigatieplatform toont de bestuurder om de minuut bijgewerkte verkeersinformatie met inbegrip van snelheidscamera’s, parkings, elektrische oplaadstations en het weerbericht van uw bestemming. De 3D-kaartnavigatie kan ook op het 7” digitale instrumentenpaneel getoond worden. De nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio beschikt ook over een draadloze gsm-lader zodat uw gsm altijd geconnecteerd en opgeladen is.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT

  WIRELESS APPLE CARPLAY

  Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25" scherm en gebruik draadloos Apple CarPlay* met de stemassistent Siri of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay* is de slimme, veilige manier om uw iPhone te gebruiken in uw wagen. U kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl u gefocust blijft op de weg.

  * Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

  WIRELESS ANDROID AUTO™

  De nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal uw smartphone verbonden is met uw stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect™ 10,25" scherm. U kan uw muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

  * Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto op het display van uw wagen te gebruiken, hebt u nodig: een Android Auto compatibele wagen, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app.

  Om Android Auto Wireless te gebruiken, hebt u nodig:
  • een smartphone met Android 11.0 en een 5 GHz Wi-Fi netwerk. In de Europese Unie moeten smartphones aan bijkomende vereisten • voldoen om het 5 GHz Wi-Fi netwerk in de wagen te gebruiken.
  • Google of Samsung smartphone met Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8 gsm met Android 9.0.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  CONNECTIVITEIT

  De nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio is uitgerust met een hele reeks geavanceerde connectiviteitsfuncties, zowel aan boord als daarbuiten, met onder meer een heel nieuwe mobiele toepassing: de FIAT app. Hiermee beheert u uw nieuwe Fiat 500 wanneer en waar u dat wil. Ontdek alle functies.

  MY ECHARGE

  Met My eCharge hebt u als eigenaar van een nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio toegang tot een wereld van diensten om de elektrische lading te beheren. Met de FIAT-app vindt u makkelijk dichtbijgelegen publieke laadstations en kan u functies gebruiken voor opladen, betalen en de oplaadhistoriek raadplegen. Thuis hebt u snel toegang tot uw eigen Wallbox en kan u dankzij de afstandsbediening het beste halen uit uw geconnecteerde Wallbox.

  MY ASSISTANT

  My Assistant waakt over uw veiligheid, waar u ook gaat. De nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio is in staat om noodoproepen te doen een toegewijde assistent te contacteren of de pechdienst op te roepen, allemaal rechtstreeks vanaf het touchscreen of via de FIAT-app.

  * De noodoproep is niet beschikbaar vanaf het touchscreen of op de FIAT app

  MY REMOTE

  Met My Remote kan u de positie van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio lokaliseren op uw smartphone. En er is meer: met de mobiele app kan u ook de deuren vergrendelen en ontgrendelen, het niveau van de batterij checken en de airco of een oplaadbeurt instellen. Bovendien kan u met de stemassistent van ‘At-Home Digital Assistant’ vanop afstand interageren met uw nieuwe Fiat 500.

  MY CAR

  Benieuwd naar wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem: met My Car hebt u real-time informatie over de status van uw wagen. Bandendruk, kilometerteller, onderhoudsupdates: open gewoon de FIAT-app of check het rechtstreeks aan boord op het infotainment scherm. De nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio heeft niks te verbergen.

  MY NAVIGATION

  Uw bestemming bereiken was nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan u uw bestemming vanuit uw FIAT-app delen met uw wagen met een simpele tik. Het infotainment scherm van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio toont meteen uw bestemming, met live verkeersinfo, weersomstandigheden, verwittigingen van snelheidscontroles en oplaadstations. Uw kaarten zijn steeds online bijgewerkt voor een vlotte rijervaring.

  MY WI-FI

  Met My Wi-Fi voelt u zich net zo comfortabel als thuis. My Wi-Fi maakt van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio een WI-FI hotspot waarmee u tot 8 toestellen kan verbinden. Dankzij de gratis testperiode kunnen u en uw passagiers online surfen, content streamen om te beluisteren of te bekijken, comfortabel werken en de Amazon Alexa* stemassistent aan boord gebruiken.

  *beschikbaar vanaf januari 2021

  MY ALERT

  Hou uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” cabrio altijd in het oog. Mocht er zich een probleem voordoen met uw wagen dan krijgt u onmiddellijk een bericht via uw FIAT app. Bij diefstal wordt u direct in contact gebracht met een operator en zal uw wagen worden opgespoord om de politie te helpen de wagen te recupereren*.

  * My Alert is een optie op de nieuwe Fiat 500

  UCONNECT™ SERVICES

  UCONNECT™ SERVICES

  Uw nieuwe Fiat 500 is altijd verbonden, dankzij Uconnect: de connectiviteitsdiensten die instaan voor de veiligheid en de bediening op afstand van de belangrijkste functies van uw wagen.

  UITVOERINGEN

  MEER WETEN?