Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Het volledig nieuwe Cinerama Infotainmentsysteem van de Nieuwe 500 elektrisch la Prima by Bocelli Berline, met helder 10,25” scherm, is steeds duidelijk zichtbaar.  Nu, dankzij de JBL Premium Audio gemasterd door Andrea Bocelli, kunt u tijdens elke rit genieten van een ongeëvenaarde geluidservaring.
  Vergeet niet de ultrasnelle Bluetooth die elke smartphone in de wagen connecteert in minder dan 5 seconden nadat de deur wordt geopend. De interface oogt als een smartphone, met aanpasbare schermlay-out, en maakt het gebruik van het infotainmentsysteem echt makkelijk. De bediening gaat via spraakherkenning: u hoeft enkel “Hey Fiat” te zeggen.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT

  WIRELESS APPLE CARPLAY

  Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25" scherm en gebruik draadloos Apple CarPlay* met de stemassistent Siri of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay* is de slimme, veilige manier om uw iPhone te gebruiken in uw wagen. U kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl u gefocust blijft op de weg.

  * Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

  WIRELESS ANDROID AUTO™

  De Nieuwe 500 elektrisch la Prima by Bocelli Berline is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal uw smartphone verbonden is met uw stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect™ 10,25" scherm. U kan uw muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

  * Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

  AndroidAuto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in België.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.