Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Het volledig nieuwe Cinerama Infotainmentsysteem van de Nieuwe 500 elektrisch la Prima by Bocelli 3+1 met helder 10,25" scherm, is steeds duidelijk zichtbaar. Nu, dankzij de JBL Premium Audio gemasterd door Andrea Bocelli, kunt u tijdens elke rit genieten van een ongeëvenaarde geluidservaring.

  Vergeet niet de ultrasnelle Bluetooth die elke smartphone in de wagen connecteert op minder dan 5 seconden nadat de deur wordt geopend. De interface oogt als een smartphone, met aanpasbare schermlay-out, en maakt het gebruik van het infotainmentsysteem echt makkelijk. De bediening gaat via spraakherkenning: u hoeft enkel “Hey Fiat” te zeggen.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT

  WIRELESS APPLE CARPLAY

  Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25" scherm en gebruik draadloos Apple CarPlay* met de stemassistent Siri of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay* is de slimme, veilige manier om uw iPhone te gebruiken in uw wagen. U kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl u gefocust blijft op de weg.

  * Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

  WIRELESS ANDROID AUTO™

  De Nieuwe 500 elektrisch la Prima by Bocelli 3+1 is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal uw smartphone verbonden is met uw stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect™ 10,25" scherm. U kan uw muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

  * Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto op het display van uw wagen te gebruiken, hebt u nodig: een Android Auto compatibele wagen, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app.

  Om Android Auto Wireless te gebruiken, hebt u nodig:
  • een smartphone met Android 11.0 en een 5 GHz Wi-Fi netwerk. In de Europese Unie moeten smartphones aan bijkomende vereisten • voldoen om het 5 GHz Wi-Fi netwerk in de wagen te gebruiken.
  • Google of Samsung smartphone met Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8 gsm met Android 9.0.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.