CONNECTIVITEIT

  De nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 is uitgerust met een hele reeks geavanceerde connectiviteitsfuncties, zowel aan boord als daarbuiten, met onder meer een heel nieuwe mobiele toepassing: de FIAT app. Hiermee beheert u uw nieuwe Fiat 500 wanneer en waar u dat wil. Ontdek alle functies.

  MY ECHARGE

  Met My eCharge hebt u als eigenaar van een nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 toegang tot een wereld van diensten om de elektrische lading te beheren. Met de FIAT-app vindt u makkelijk dichtbijgelegen publieke laadstations en kan u functies gebruiken voor opladen, betalen en de oplaadhistoriek raadplegen. Thuis hebt u snel toegang tot uw eigen Wallbox en kan u dankzij de afstandsbediening het beste halen uit uw geconnecteerde Wallbox.

  MY ASSISTANT

  My Assistant waakt over uw veiligheid, waar u ook gaat. De nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 is in staat om noodoproepen te doen een toegewijde assistent te contacteren of de pechdienst op te roepen, allemaal rechtstreeks vanaf het touchscreen of via de FIAT-app.

  * De noodoproep is niet beschikbaar vanaf het touchscreen of op de FIAT app

  MY REMOTE

  Met My Remote kan u de positie van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 lokaliseren op uw smartphone. En er is meer: met de mobiele app kan u ook de deuren vergrendelen en ontgrendelen, het niveau van de batterij checken en de airco of een oplaadbeurt instellen. Bovendien kan u met de stemassistent van ‘At-Home Digital Assistant’ vanop afstand interageren met uw nieuwe Fiat 500.

  MY CAR

  Benieuwd naar wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem: met My Car hebt u real-time informatie over de status van uw wagen. Bandendruk, kilometerteller, onderhoudsupdates: open gewoon de FIAT-app of check het rechtstreeks aan boord op het infotainment scherm. De nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 heeft niks te verbergen.

  MY NAVIGATION

  Uw bestemming bereiken was nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan u uw bestemming vanuit uw FIAT-app delen met uw wagen met een simpele tik. Het infotainment scherm van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 toont meteen uw bestemming, met live verkeersinfo, weersomstandigheden, verwittigingen van snelheidscontroles en oplaadstations. Uw kaarten zijn steeds online bijgewerkt voor een vlotte rijervaring.

  MY WI-FI

  Met My Wi-Fi voelt u zich net zo comfortabel als thuis. My Wi-Fi maakt van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 een WI-FI hotspot waarmee u tot 8 toestellen kan verbinden. Dankzij de gratis testperiode kunnen u en uw passagiers online surfen, content streamen om te beluisteren of te bekijken, comfortabel werken en de Amazon Alexa* stemassistent aan boord gebruiken.

  *beschikbaar vanaf januari 2021

  MY ALERT

  Hou uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 altijd in het oog. Mocht er zich een probleem voordoen met uw wagen dan krijgt u onmiddellijk een bericht via uw FIAT app. Bij diefstal wordt u direct in contact gebracht met een operator en zal uw wagen worden opgespoord om de politie te helpen de wagen te recupereren*.

  * My Alert is een optie op de nieuwe Fiat 500 “la Prima”

  UCONNECT™ DIENSTEN

  UCONNECT™ DIENSTEN

  Uw nieuwe Fiat 500 is altijd verbonden, dankzij Uconnect: de connectiviteitsdiensten die instaan voor de veiligheid en de bediening
  op afstand van de belangrijkste functies
  van uw wagen.