CONNECTIVITEIT

  De nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 is uitgerust met een hele reeks geavanceerde connectiviteitsfuncties, zowel aan boord als daarbuiten, met onder meer een heel nieuwe mobiele toepassing: de FIAT app. Hiermee beheert u uw nieuwe Fiat 500 wanneer en waar u dat wil. Ontdek alle functies.

  MY ECHARGE

  Met My eCharge hebt u als eigenaar van een nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 toegang tot een wereld van diensten om de elektrische lading te beheren. Met de FIAT-app vindt u makkelijk dichtbijgelegen publieke laadstations en kan u functies gebruiken voor opladen, betalen en de oplaadhistoriek raadplegen. Thuis hebt u snel toegang tot uw eigen Wallbox en kan u dankzij de afstandsbediening het beste halen uit uw geconnecteerde Wallbox.

  MY ASSISTANT

  My Assistant waakt over uw veiligheid, waar u ook gaat. De nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 is in staat om noodoproepen te doen een toegewijde assistent te contacteren of de pechdienst op te roepen, allemaal rechtstreeks vanaf het touchscreen of via de FIAT-app.

  * De noodoproep is niet beschikbaar vanaf het touchscreen of op de FIAT app

  MY REMOTE

  Met My Remote kan u de positie van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 lokaliseren op uw smartphone. En er is meer: met de mobiele app kan u ook de deuren vergrendelen en ontgrendelen, het niveau van de batterij checken en de airco of een oplaadbeurt instellen. Bovendien kan u met de stemassistent van ‘At-Home Digital Assistant’ vanop afstand interageren met uw nieuwe Fiat 500.

  MY CAR

  Benieuwd naar wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem: met My Car hebt u real-time informatie over de status van uw wagen. Bandendruk, kilometerteller, onderhoudsupdates: open gewoon de FIAT-app of check het rechtstreeks aan boord op het infotainment scherm. De nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 heeft niks te verbergen.

  MY NAVIGATION

  Uw bestemming bereiken was nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan u uw bestemming vanuit uw FIAT-app delen met uw wagen met een simpele tik. Het infotainment scherm van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 toont meteen uw bestemming, met live verkeersinfo, weersomstandigheden, verwittigingen van snelheidscontroles en oplaadstations. Uw kaarten zijn steeds online bijgewerkt voor een vlotte rijervaring.

  MY WI-FI

  Blijf verbonden met je digitale wereld dankzij de Alexa Voice Service* waarmee je nieuwe Fiat 500 is uitgerust. Vraag aan Alexa om muziek te spelen, naar het nieuws te luisteren, het weerbericht te horen, een adres te vinden en de route ernaartoe, je slimme thuistoestellen te beheren en meer. Om de Alexa Voice Service te gebruiken, activeer je eerst de Wi-Fi hotspot (aangeboden door Ubigi) waarmee je ook tot acht toestellen tegelijkertijd kan connecteren.

  *Deze service is beschikbaar in het Italiaans. In andere talen (Engels, Frans, Duits en Spaans) is deze dienst in het begin van 2021 beschikbaar.

  Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn merknamen van Amazon.com, Inc. of zijn geaffilieerde bedrijven

  MY ALERT

  Hou uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” 3+1 altijd in het oog. Mocht er zich een probleem voordoen met uw wagen dan krijgt u onmiddellijk een bericht via uw FIAT app. Bij diefstal wordt u direct in contact gebracht met een operator en zal uw wagen worden opgespoord om de politie te helpen de wagen te recupereren*.

  * My Alert is een optie op de nieuwe Fiat 500 “la Prima”

  UCONNECT™ DIENSTEN

  UCONNECT™ DIENSTEN

  Uw nieuwe Fiat 500 is altijd verbonden, dankzij Uconnect: de connectiviteitsdiensten die instaan voor de veiligheid en de bediening op afstand van de belangrijkste functies
  van uw wagen.