ANDER MODEL

  NEW 500

  ICON

  ANDER MODEL
  Kies uw favoriete kleur, geïnspireerd door de natuur:

  Kies uw favoriete kleur, geïnspireerd door de natuur:

  ELEKTRISCHE UITRUSTING

  TECHNOLOGIE

  De nieuwe Fiat 500 Icon cabrio is uitgerust met technologie die uw veiligheid tijdens het rijden verbetert en u meer rijplezier aan boord biedt.

  INFOTAINMENT

  Het volledig nieuwe Cinerama Infotainmentsysteem van de nieuwe Fiat 500 Icon cabrio met helder 10,25" scherm, is steeds duidelijk zichtbaar. De supersnelle Bluetooth-koppeling connecteert elke smartphone in de wagen in minder dan 5 seconden na het openen van de deur.

  De interface oogt als een smartphone, met aanpasbare schermlay-out, en maakt het gebruik ervan echt makkelijk. De bediening gaat via natuurlijke spraakherkenning: u hoeft enkel “Hey Fiat” te zeggen. Het volledig geïntegreerde navigatieplatform toont de bestuurder om de minuut bijgewerkte verkeersinformatie met inbegrip van snelheidscamera’s, parkings, elektrische oplaadstations en het weerbericht van uw bestemming. De 3D-kaartnavigatie kan ook op het 7” digitale instrumentenpaneel getoond worden. De nieuwe Fiat 500 Icon cabrio beschikt ook over een draadloze gsm-lader zodat uw gsm altijd geconnecteerd en opgeladen is.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT

  WIRELESS APPLE CARPLAY

  Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25" scherm en gebruik draadloos Apple CarPlay* met de stemassistent Siri of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay* is de slimme, veilige manier om uw iPhone te gebruiken in uw wagen. U kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl u gefocust blijft op de weg.

  * Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

  WIRELESS ANDROID AUTO™

  De nieuwe Fiat 500 Icon cabrio is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal uw smartphone verbonden is met uw stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect™ 10,25" scherm. U kan uw muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

  * Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto op het display van uw wagen te gebruiken, hebt u nodig: een Android Auto compatibele wagen, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app.

  Om Android Auto Wireless te gebruiken, hebt u nodig:
  • een smartphone met Android 11.0 en een 5 GHz Wi-Fi netwerk. In de Europese Unie moeten smartphones aan bijkomende vereisten • voldoen om het 5 GHz Wi-Fi netwerk in de wagen te gebruiken.
  • Google of Samsung smartphone met Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8 gsm met Android 9.0.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  CONNECTIVITEIT

  De nieuwe Fiat 500 Icon cabrio is uitgerust met een hele reeks geavanceerde connectiviteitsfuncties, zowel aan boord als daarbuiten, met onder meer een heel nieuwe mobiele toepassing: de FIAT app. Hiermee beheert u uw nieuwe Fiat 500 wanneer en waar u dat wil. Ontdek alle functies.

  MY ECHARGE

  Met My eCharge hebt u als eigenaar van een nieuwe Fiat 500 Icon cabrio toegang tot een wereld van diensten om de elektrische lading te beheren. Met de FIAT-app vindt u makkelijk dichtbijgelegen publieke laadstations en kan u functies gebruiken voor opladen, betalen en de oplaadhistoriek raadplegen. Thuis hebt u snel toegang tot uw eigen Wallbox en kan u dankzij de afstandsbediening het beste halen uit uw geconnecteerde Wallbox.

  MY ASSISTANT

  My Assistant waakt over uw veiligheid, waar u ook gaat. De nieuwe Fiat 500 Icon cabrio is in staat om noodoproepen te doen een toegewijde assistent te contacteren of de pechdienst op te roepen, allemaal rechtstreeks vanaf het touchscreen of via de FIAT-app.

  * De noodoproep is niet beschikbaar vanaf het touchscreen of op de FIAT app

  MY REMOTE

  Met My Remote kan u de positie van uw nieuwe Fiat 500 Icon cabrio lokaliseren op uw smartphone. En er is meer: met de mobiele app kan u ook de deuren vergrendelen en ontgrendelen, het niveau van de batterij checken en de airco of een oplaadbeurt instellen. Bovendien kan u met de stemassistent van ‘At-Home Digital Assistant’ vanop afstand interageren met uw nieuwe Fiat 500.

  MY CAR

  Benieuwd naar wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem: met My Car hebt u real-time informatie over de status van uw wagen. Bandendruk, kilometerteller, onderhoudsupdates: open gewoon de FIAT-app of check het rechtstreeks aan boord op het infotainment scherm. De nieuwe Fiat 500 Icon cabrio heeft niks te verbergen.

  MY NAVIGATION

  Uw bestemming bereiken was nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan u uw bestemming vanuit uw FIAT-app delen met uw wagen met een simpele tik. Het infotainment scherm van uw nieuwe Fiat 500 Icon cabrio toont meteen uw bestemming, met live verkeersinfo, weersomstandigheden, verwittigingen van snelheidscontroles en oplaadstations. Uw kaarten zijn steeds online bijgewerkt voor een vlotte rijervaring.

  MY WI-FI

  Met My Wi-Fi voelt u zich net zo comfortabel als thuis. My Wi-Fi maakt van uw nieuwe Fiat 500 Icon cabrio een WI-FI hotspot waarmee u tot 8 toestellen kan verbinden. Dankzij de gratis testperiode kunnen u en uw passagiers online surfen, content streamen om te beluisteren of te bekijken, comfortabel werken en de Amazon Alexa* stemassistent aan boord gebruiken.

  *beschikbaar vanaf januari 2021

  MY ALERT

  Hou uw nieuwe Fiat 500 Icon cabrio altijd in het oog. Mocht er zich een probleem voordoen met uw wagen dan krijgt u onmiddellijk een bericht via uw FIAT app. Bij diefstal wordt u direct in contact gebracht met een operator en zal uw wagen worden opgespoord om de politie te helpen de wagen te recupereren*.

  * My Alert is een optie op de nieuwe Fiat 500

  UCONNECT™ DIENSTEN

  UCONNECT™ DIENSTEN

  Uw nieuwe Fiat 500 is altijd verbonden, dankzij Uconnect: de connectiviteitsdiensten die instaan voor de veiligheid en de bediening op afstand van de belangrijkste functies
  van uw wagen.

  PACKS

  360° DRONE VIEW

  Een 360° parkeerassistent met 11 sensoren vooraan, opzij en achteraan die elk obstakel detecteren rondom het voertuig en de bestuurder verwittigen wanneer hij in de buurt van een van deze voorwerpen komt.

  DODEHOEKSENSOR

  Een sensor die voorwerpen detecteert in de dode hoeken aan de zij- of achterkant van de wagen en u ervan verwittigt.

  ACHTERUITRIJCAMERA

  Een hoog resolutie beeld van alles wat zich achter de wagen bevindt, met bewegende rasterlijnen die u begeleiden bij het parkeren.

  ELEKTRISCHE ZIJSPIEGELS MET ONTDOOIING

  Automatisch inklapbare zijspiegels, die elk seizoen trotseren.

  6 SPEAKERS

  Stil aan de buitenkant, maar een krachtige geluidsinstallatie binnenin.

  FIAT COPILOOT (AUTONOMOUS DRIVING 2)

  Dankzij de copiloot zal uw wagen autonoom versnellen, remmen en in zijn rijbaan blijven. Bovendien zal uw auto verkeersborden herkennen en de snelheid suggereren die u voor deze welbepaalde weg moet aanhouden. Eenmaal u de snelheid en afstand hebt ingesteld met de stuurwielbediening, zal het systeem autonoom de afstand bewaren van het voertuig voor u (van zodra u 30 km/u rijdt) en vertragen wanneer het verkeer dat vereist. Net als een betrouwbare copiloot die u steeds zal bijstaan. Wanneer u sneller dan 60 km/u rijdt, herkent de nieuwe Fiat 500 Icon cabrio de lijnen van de baanvakken en zal hij u in het midden van uw baanvak houden. Zo wordt reizen veiliger en minder stressvol.

  360° DRONE VIEW

  Een 360° parkeerassistent met 11 sensoren vooraan, opzij en achteraan die elk obstakel detecteren rondom het voertuig en de bestuurder verwittigen wanneer hij in de buurt van een van deze voorwerpen komt.

  DODEHOEKSENSOR

  Een sensor die voorwerpen detecteert in de dode hoeken aan de zij- of achterkant van de wagen en u ervan verwittigt.

  ACHTERUITRIJCAMERA

  Een hoog resolutie beeld van alles wat zich achter de wagen bevindt, met bewegende rasterlijnen die u begeleiden bij het parkeren.

  ELEKTRISCH VERWARMBARE ZIJSPIEGELS

  Elektrisch inklapbare spiegels die elk seizoen aankunnen.

  ZETELVERWARMING VOORAAN

  De zetels vooraan kunnen verwarmd worden voor extra comfort tijdens de winter.

  VOORRUITVERWARMING

  Verwijder ijs en condensatie van de voorruit zonder de verwarming of de airco aan te zetten. Bespaar energie en verbeter de zichtbaarheid tijdens de winter.

  VERSTELBARE ZETELS VOORAAN

  Geniet van het comfort van 6-voudig verstelbare zetels, in de hoogte, diepte en kantelhoek.

  CENTRALE ARMSTEUN

  De centrale armsteun verhoogt het comfort tijdens het rijden.

  GESLOTEN CENTRALE CONSOLE

  Meer opbergruimte voor alles wat u nodig hebt: +4,2L opbergruimte dankzij de nieuwe centrale console.

  GETINTE RAMEN

  Verhinder dat 99% van de uv-stralen uw nieuwe Fiat 500 Icon cabrio binnenkomen: verlaag de temperatuur in uw wagen en bespaar energie door minder gebruik te maken van de airco.

  VLOERMATTENSET VOOR- EN ACHTERAAN MET 500-LOGO

  Stijl en comfort in één, met vloermatten in duurzaam materiaal.

  LED-KOPLAMPEN

  Het LED-licht met “Infinity” signatuur geeft u een beter zicht op de weg én uw wagen een vernieuwde maar nog steeds herkenbare 500-look.

  AUTOMATISCHE GROOTLICHTEN

  Zet uw grootlichten automatisch aan en uit wanneer een tegenligger nadert als u ‘s nachts rijdt

  ELEKTROCHROMISCHE ACHTERUITKIJKSPIEGEL BINNENIN

  Deze achteruitkijkspiegel dimt automatisch wanneer hij de lichten opmerkt van een wagen achter u. Dat zorgt voor minder schittering die ’s nachts eventuele zichtproblemen kunnen veroorzaken.

  PACKS

  Technologie
  EYE PARK PACK
  FIAT CO-DRIVER PACK
  Comfort
  WINTER PACK
  Comfort Seats Pack
  Stijl
  STYLE PACK HB
  MAGIC EYE PACK

  UITVOERINGEN

  MEER WETEN?