INFOTAINMENT

  Het compleet nieuwe UconnectTM Infotainmentsysteem van de Fiat 500 Passion 3+1 met het heldere 7" touchscreen, is steeds duidelijk zichtbaar. De supersnelle Bluetooth-koppeling connecteert elke smartphone in de wagen in minder dan 5 seconden na het openen van de deur.
  Het systeem biedt een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface, waarop de bestuurder de lay-out van het scherm kan aanpassen naar zijn persoonlijke wensen.
  U kan draadloos uw smartphone verbinden en uw favoriete apps op het grote scherm projecteren. De nieuwe Fiat 500 Passion 3+1 beschikt ook over een draadloze gsm-lader zodat u altijd geconnecteerd kan blijven.

  INFOTAINMENT VAN CINERAMA

  WIRELESS APPLE CARPLAY*

  Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25" scherm en gebruik draadloos Apple CarPlay* met de stemassistent Siri of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay* is de slimme, veilige manier om uw iPhone te gebruiken in uw wagen. U kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl u gefocust blijft op de weg.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  *CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

  WIRELESS ANDROID AUTO™*

  De nieuwe Fiat 500 Passion 3+1 is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal uw smartphone verbonden is met uw stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect™ 10,25" scherm. U kan uw muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

  *Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto op het scherm van uw auto te gebruiken hebt u een Android Auto compatibele wagen nodig, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app.

  Om Android Auto Wireless te gebruiken, hebt u het volgende nodig:
  ● Een smartphone met Android 11.0 en een 5 GHz Wi-Fi netwerk. In de Europese Unie moeten smartphones aan bijkomende regelgevingen voldoen om het 5 GHz Wi-Fi netwerk in een auto te gebruiken.
  ● Een Google of Samsung smartphone met Android 10.0.
  ● Een Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8 smartphone met Android 9.0.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.