Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Het compleet nieuwe UconnectTM Infotainmentsysteem van de Fiat 500 Icon 3+1 met het heldere 7" touchscreen, is steeds duidelijk zichtbaar. De supersnelle Bluetooth-koppeling connecteert elke smartphone in de wagen in minder dan 5 seconden na het openen van de deur.
  Het systeem biedt een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface, waarop de bestuurder de lay-out van het scherm kan aanpassen naar zijn persoonlijke wensen. </br/> U kan draadloos uw smartphone verbinden en uw favoriete apps op het grote scherm projecteren. De Nieuwe Fiat 500 elektrische Icon 3+1 beschikt ook over een draadloze gsm-lader zodat u altijd geconnecteerd kan blijven.

  INFOTAINMENT VAN CINERAMA

  WIRELESS APPLE CARPLAY*

  Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25" scherm en gebruik draadloos Apple CarPlay* met de stemassistent Siri of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay* is de slimme, veilige manier om uw iPhone te gebruiken in uw wagen. U kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl u gefocust blijft op de weg.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  *CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

  WIRELESS ANDROID AUTO™*

  De Nieuwe Fiat 500 elektrische Icon 3+1 is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal uw smartphone verbonden is met uw stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect™ 10,25" scherm. U kan uw muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

  Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

  *AndroidAuto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in België.

  Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.
  Om Android Auto op het scherm van uw auto te gebruiken hebt u een Android Auto compatibele wagen nodig, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app.
  Om Android Auto Wireless te gebruiken, hebt u het volgende nodig:
  ● Een smartphone met Android 11.0 en een 5 GHz Wi-Fi netwerk. In de Europese Unie moeten smartphones aan bijkomende regelgevingen voldoen om het 5 GHz Wi-Fi netwerk in een auto te gebruiken.
  ● Een Google of Samsung smartphone met Android 10.0.
  ● Een Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8 smartphone met Android 9.0.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.