Skip to content Skip to navigation

  VOOR EEN UNIEKE RIJ- EN KLANKERVARING 

  INFOTAINMENT  

  Het Cinerama Infotainmentsysteem van de Fiat 500e Berline, Cabrio en 3+1met helder 10,25” scherm, is steeds duidelijk zichtbaar. Vergeet ook de ultrasnelle Bluetooth niet, die elke smartphone in de wagen connecteert in minder dan 5 seconden nadat de deur wordt geopend. De interface oogt als een smartphone, met aanpasbare schermlay-out, en maakt het gebruik van het infotainmentsysteem echt makkelijk. De bediening gaat via spraakherkenning: u hoeft enkel “Hey Fiat” te zeggen. U kunt tijdens elke rit met Navigator ook genieten van een ongeëvenaarde geluidservaring dankzij een JBL Premium Audio, beschikbaar als optie. Bovendien kunt u dankzij de "over the air“-technologie uw infotainmentsysteem en geconnecteerde diensten updaten, waar en wanneer u dat wilt en zonder dat u daarvoor naar de garage moet. Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes! 

  Draadloze APPLE CARPLAY 

  De Fiat 500e is compatibel met Apple CarPlay.​ Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25" scherm en gebruik draadloos Apple CarPlay* met de stemassistent Siri of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay* is de slimme, veilige manier om uw iPhone te gebruiken in uw wagen. U kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl u gefocust blijft op de weg.  

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc. 

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken. 

  Draadloze ANDROID AUTO™ 

  De Fiat 500e is ook compatibel met Android Auto™ en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal uw smartphone verbonden is met uw stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect™ 10,25" scherm. U kan uw muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

  Google, Google Play, Android Auto zijn geregistreerde handelsmerken van Google LLC. 
  Om Android Auto op het display van uw wagen te gebruiken, hebt u nodig: een Android Auto compatibele wagen, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app. 

  Om Android Auto Wireless te gebruiken, hebt u nodig:
  • Een smartphone met Android 11.0 en een 5 GHz Wi-Fi netwerk. In de Europese Unie moeten smartphones aan bijkomende vereisten voldoen om het 5 GHz Wi-Fi netwerk in de wagen te gebruiken.
  • Google of Samsung smartphone met Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8 gsm met Android 9.0. 
  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data