Skip to content Skip to navigation

  CONNECTIVITEIT

  De Nieuwe Fiat 500 Icon Cabrio is uitgerust met een hele reeks geavanceerde connectiviteitsfuncties, zowel aan boord als daarbuiten, met onder meer een mobiele toepassing: de FIAT-app. Hiermee beheert u uw Nieuwe Fiat 500 wanneer en waar u dat wil. Ontdek alle functies.

  MY ASSISTANT

  My Assistant waakt over uw veiligheid, waar u ook gaat. De Nieuwe Fiat 500 elektrische Icon Cabrio is in staat om noodoproepen te doen een toegewijde assistent te contacteren of de pechdienst op te roepen, allemaal rechtstreeks vanaf het touchscreen of via de FIAT-app.

  * De noodoproep is niet beschikbaar vanaf het touchscreen of op de FIAT app

  MY REMOTE

  Met My Remote kunt u rechtstreeks vanop uw smartphone communiceren met de Nieuwe Fiat 500 Icon Cabrio en leren hoe u uw rijgedrag kunt verbeteren. Via de mobiele app kunt u uw Ecoscore opvragen en tips krijgen over hoe u de lading van uw batterij kunt maximaliseren. Met MY Remote kunt u ook de deuren vergrendelen en ontgrendelen, de status van uw ruiten controleren, de motor starten/stoppen en het oplaadniveau controleren. Bovendien is het eenvoudig om de airconditioning in te stellen en te plannen voor u instapt en om het opladen van het voertuig vanop afstand te regelen. Met de spraakassistent "At-Home Digital Assistant" kunt u op afstand communiceren met uw Nieuwe Fiat 500.

  MY CAR

  Benieuwd naar wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem: met My Car hebt u real-time informatie over de status van uw wagen. Bandendruk, kilometerteller, onderhoudsupdates: open gewoon de FIAT-app of check het rechtstreeks aan boord op het infotainment scherm. De Nieuwe Fiat 500 elektrische Icon Cabrio heeft niks te verbergen.

  MY NAVIGATION

  Uw bestemming bereiken was nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan u uw bestemming vanuit uw FIAT-app delen met uw wagen met een simpele tik.  Nu met het nieuwste in EV-routing: ontvang tips en aanbevelingen over de beste manier om te geraken waar u naartoe wil en over alle oplaadstations langs de weg. Het infotainment scherm van uw Nieuwe 500 Icon Cabrio toont meteen uw bestemming en het resterende rijbereik van uw voertuig. Bovendien kunt u zowel op het scherm van uw radio als op de mobiele app van FIAT zien welke bestemmingen bereikbaar zijn met de resterende batterijlading van uw auto.

  MY WI-FI

  Met My Wi-Fi, ervaart u het comfort zoals thuis. Met de My Wi-Fi service wordt de Nieuwe Fiat 500 een Wi-Fi hotspot waarmee u tot acht toestellen tegelijkertijd kunt verbinden. Dankzij een gratis proefperiode kunnen u en uw passagiers online surfen, luisteren en kijken in streaming en in alle comfort werken.

  MY ALERT

  Hou uw Nieuwe Fiat 500 elektrische Icon Cabrio altijd in het oog. Mocht er zich een probleem voordoen met uw wagen dan krijgt u onmiddellijk een bericht via uw FIAT app. Bij diefstal wordt u direct in contact gebracht met een operator en zal uw wagen worden opgespoord om de politie te helpen de wagen te recupereren*.

  * My Alert is een optie op de Nieuwe Fiat 500 elektrische

  UCONNECT™ DIENSTEN

  UCONNECT™ DIENSTEN

  Uw Nieuwe Fiat 500 elektrische is altijd verbonden, dankzij Uconnect ™ Diensten : de connectiviteitsdiensten die instaan voor de veiligheid en de bediening op afstand van de belangrijkste functies
  van uw wagen.

  Bekijk de FAQ’s met betrekking tot de Uconnect ™ Diensten

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data