Skip to content Skip to navigation
*De prijs is het verschil tussen de prijs van de wagen volgens de officiële FCA-prijslijst en het totaal van de geldende nationale aankoopstimuli, bijgewerkt op 01/06/2021. Deze prijs is louter indicatief. Gelieve u te baseren op de echte prijs van de wagen, die u kan verkrijgen bij uw officiële FCA-verdeler, samen met de precieze waarde van de aankoopstimuli en het belastingvoordeel voorzien door de nationale en (zo ze bestaan) de lokale wetgeving van kracht op het moment van de bestelling. Gelieve ook steeds de waarde, de beschikbaarheid van de aankoopstimuli of het belastingvoordeel en de voorwaarden waaraan u moet voldoen om ze te genieten, na te gaan op de officiële websites van de bevoegde (lokale of nationale) overheden.

Het beschikbare cabriodak kan om technische en/of constructie- en commerciële redenen afwijken en is mogelijk enkel leverbaar op voertuigen die in voorraad zijn.

ONTWORPEN VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

ONTWORPEN VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

Bereik in stadscyclus tot 460km

BEREIK tot 320 km WLTP

SHERPA MODUS

Helpt u om uw bestemming te bereiken

SNELLADEN

5 minuten opladen voor dagelijks gebruik (50 km)

ONTWORPEN VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

STADSWAGEN VAN HET HOOGSTE NIVEAU

De Nieuwe Fiat 500 is de eerste stadswagen met Autonomous Driving Level 2. Dat betekent een superieur niveau wat betreft veiligheid en stadsmobiliteit. Uw wagen zal uw vertrouwde copiloot zijn en autonoom versnellen, remmen en in zijn rijbaan blijven.

DE STILLE STRELING VAN DE WIND

De geluidservaring van de Nieuwe Fiat 500 elektrisch is het resultaat van de Italiaanse creativiteit.

DE STILLE STRELING VAN DE WIND
DE STILLE STRELING VAN DE WIND
VERGELIJK GELUID
Luister naar de Italiaanse creatieve geest
Luister naar een gewone elektrische wagen
DE NIEUWE FIAT 500
MOTOR AAN
MOTOR UIT

Je nieuwe fiat in een klik

Je nieuwe Fiat is dichterbij dan je denkt: volg deze drie stappen en… stap in jouw nieuwe wagen.
ZOEK & VIND

ZOEK & VIND

onmiddellijk de wagen die je wenst. Kies uit het aanbod onmiddellijk leverbare wagens of configureer hem volgens jouw wensen.
RESERVEER ONLINE

RESERVEER ONLINE

jouw nieuwe Fiat
VOLTOOI

VOLTOOI

je aankoop bij de verdeler

NEW(500)RED

Meer weten?

De afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en indicatie en sommige afbeeldingen kunnen uitvoeringen, afwerkingen, accessoires en/of uitrustingen tonen die alleen op aanvraag en tegen betaling leverbaar zijn. De beschikbare kleuren kunnen om technische en/of constructie- en commerciële redenen afwijken en zijn mogelijk alleen leverbaar op voertuigen die op voorraad zijn.
(1) SEAQUAL® MARINE PLASTIC is een nieuwe, duurzame, volledig traceerbare grondstof gewonnen uit zwerfvuil afkomstig uit de zee. Dit materiaal is ontwikkeld binnen het kader van het SEAQUAL INITIATIVE, een internationaal samenwerkingsverband van individuen, organisaties en bedrijven dat zich inzet voor schonere zeeën en oceanen. De in de auto gebruikte bekledingsstof bestaat voor 23% uit garen op basis van SEAQUAL® MARINE PLASTIC en 77% uit gewoon polyestergaren.
* Deze afbeeldingen dienen enkel als indicatie. De optie met full LED-koplampen is momenteel niet beschikbaar. Full LED-koplampen zijn slechts beschikbaar op een gelimiteerd aantal voertuigen klaar voor snelle levering.
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data