Placeholder image

ELEKTRISCHE KENMERKEN

GEMAAKT VOOR DE STAD

Het autonome bereik tot 320 km zal volstaan voor het dagelijkse stadsverkeer: naar het werk, de sportschool en weer naar huis. En bij uitsluitend stadsverkeer, zal het bereik maar liefst toenemen tot 458 km met een indrukwekkende stadscyclus.

WLTP-BEREIK

tot

0 KM

STADSCYCLUS

tot

0 KM
Afbeeldingen zijn uitsluitend ter indicatie. De verkoop van de auto's is gepland voor oktober 2020

SHERPA-STAND

SHERPA-STAND

Je zult ook de 'Sherpa stand' kunnen kiezen: een slimme instelling die de controle van de auto zal overnemen om energie te besparen en exact te berekenen hoe je op je bestemming zult komen bij optimaal behoud van de functies: bijvoorbeeld, mobiele lader, airconditioning, maximum snelheid of acceleratie.

SNELLADEN

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal snel geladen kunnen worden met 85 kW, zodat je een hele dag zult kunnen rijden met een laadtijd van 5 minuten (50 km), terwijl de accu in 35 minuten voor 80% geladen zal zijn. De Mode 3-kabel zal standaard worden meegeleverd, dus je zult bij elk openbaar snellaadstation kunnen laden.

SNELLADER 85 KW
50 KM IN 5 MINUTEN
80% IN 35 MINUTEN

ÉÉN PEDAAL

ÉÉN PEDAAL

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal een van de eerste zijn met één pedaal voor zowel optrekken als afremmen. Telkens wanneer je je voet van het pedaal neemt, zal de auto afremmen en de kinetische energie omzetten in elektrische stroom om de accu te laden.

EEN COMPLETE SET LAADOPLOSSINGEN
VOOR EENVOUDIG THUIS LADEN
  • Een exclusieve easyWallbox met een Mode 3-kabel zal meegeleverd worden om thuis je eigen laadstation te maken. Geheel voorzien van plug & play-technologie zonder ingewikkelde installatie (gewoon in het stopcontact steken) en een Bluetooth-verbinding om de laadstatus van de accu te controleren. De easyWallbox zal voorzien zijn van een gestabiliseerd energiesysteem om stroomonderbrekingen in huis te voorkomen en maakt het mogelijk om je wagen op te laden tot 2,3 kW (Mode 2) Indien de Wallbox professioneel geïnstalleerd is op een aparte groep, kan je je wagen zelfs tot 7,4 kW opladen (Mode 3).
VOOR EENVOUDIG BUITENSHUIS LADEN
  • Geen zorgen als je niet thuis bent: je zult de meegeleverde Mode 3-kabel kunnen gebruiken om de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» te laden bij openbare standaard- en snellaadstations en parkings.
MEER INFORMATIE

Afbeeldingen zijn uitsluitend ter indicatie. De verkoop van de auto's is gepland voor oktober 2020.