Nieuwe 500L 120TH

Geniet tot zes maanden lang van Apple Music®

Vier Fiats 120e verjaardag met een geweldige verrassing! Tot zes maanden lang Apple Music®. Meer dan 50 miljoen songs zonder reclame, zodat u altijd de perfecte soundtrack kunt kiezen voor al uw reizen.

120 jaar in muziek

Exclusieve Fiat-playlist
Enkel via

Geniet tot zes maanden lang van Apple Music®

Met de nieuwe 500L 120TH is er meer ruimte om muziek te beluisteren. Ontdek de complete Apple®-ervaring. We trakteren met tot zes maanden Apple Music® om te genieten van een eindeloze playlist, dankzij meer dan 50 miljoen songs die u zonder reclame kunt streamen.

Technologie

Een ervaring om van te genieten. En naar te luisteren.

Rijden krijgt nog een extra dimensie met Apple Music®. Ontdek de complete Apple®-ervaring. We trakteren met tot zes maanden Apple Music om te genieten van een eindeloze playlist, dankzij meer dan 50 miljoen songs die u zonder reclame kunt streamen.

Alles onder controle

De geïntegreerde bediening aan het stuur en de spraakherkenning helpen u om de situatie in de hand te houden en de functies van de hoofdradio en het dashboard te regelen zonder uw blik van de weg af te wenden.

Uconnect™ HD LIVE

Breng uw hele leven mee voor een rit met het standaard Uconnect™ HD LIVE-systeem met 7"-aanraakscherm. Verbind het systeem met uw smartphone en gebruik de uitgebreide waaier aan apps van het boordsysteem:
  • eco:Drive, dat uw rijstijl monitort en u helpt om uw brandstofverbruik te verlagen
  • my:Car, dat de status van uw voertuig controleert, zelfs via smartphone, en onthoudt waar u geparkeerd staat.

Apple CarPlay standaard

Ontdek een slimmere en veiligere manier om uw iPhone te gebruiken in de auto. Apple CarPlay* toont de apps op uw iPhone die u onderweg zou willen gebruiken, op het ingebouwde scherm in de auto, zodat u kunt bellen, berichten kunt versturen en ontvangen, en naar Apple Music kunt luisteren zonder uw blik van de weg af te wenden. Klik hier voor meer informatie over de compatibele toestellen.

* CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Android Auto™ standaard

Krijg gemakkelijk toegang tot de inhoud en apps van uw smartphone. Met Android Auto* verschijnen uw apps op het scherm in een eenvoudige en intuïtieve interface, gerangschikt op overzichtelijke pagina’s. En dankzij Google Maps kunt u de route en verkeerssituatie in real time controleren.

Klik hier voor een overzicht van de compatibele toestellen.

*Android, Android Auto, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

Mopar® CONNECT

Met Mopar® CONNECT hoeft u zich nergens zorgen over te maken: u weet steeds waar u uw wagen hebt geparkeerd en u kunt uw smartphone gebruiken om de deuren te openen en te sluiten of de rijsnelheid en bewegingen te controleren. Dankzij de pushberichten loopt u bovendien nooit het risico dat u iets in uw wagen vergeet. Als optie verkrijgbaar.

Deze promotie is geldig tot 31/12/2019 voor de aankoop van bepaalde modellen van de Fiat 500 Family, en is in overeenstemming met de algemene voorwaarden die beschikbaar zijn op www.fiat.be. Enkel geldig voor Apple Music® in België. Compatibele producten, diensten en een geldig iTunes-account zijn vereist. Er zijn voorwaarden van toepassing; raadpleeg de voorwaarden die van toepassing zijn op uw land op https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Apple is geen deelnemer of sponsor van deze promotie. Apple Music® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. De handelsmerken Beats by Dr. Dre, BeatsAudio en het b-logo zijn eigendom van Beats Electronics, LLC.

Promoties