Nieuwe 500 120TH

Geniet tot zes maanden lang van Apple Music®

Fiat wordt 120 en heeft een bijzonder geschenk voor u! Sluit u aan bij de nieuwe 500 120TH-familie en bereid u voor op een reis doorheen muziek U krijgt zes maanden lang Apple Music®. Meer dan 50 miljoen nummers om u overal naartoe te brengen. Klinkt fantastisch, niet?

120 jaar in muziek

Exclusieve Fiat-playlist
Enkel via

Geniet tot zes maanden lang van Apple Music®

De nieuwe 500 120TH: een bijzonder iconische popauto verdient de mooiste hits. Ontdek de complete Apple®-ervaring. We trakteren met tot zes maanden Apple Music® om meer dan 50 miljoen songs zonder reclame te kunnen streamen. Draai de volumeknop open.

Vous souhaitez plus de détails ?

Technologie

Een fantastische muziekervaring

Een onvergetelijke rijervaring met Apple Music®. Ontdek de complete Apple®-ervaring. We trakteren met tot zes maanden Apple Music® om te genieten van een eindeloze playlist, dankzij meer dan 50 miljoen songs die u zonder reclame kunt streamen.
Fiat 500 Collezione app riduzione consumi eco Drive

Uconnect HD LIVE

Houd alles onder controle met het standaard gemonteerde Uconnect™ HD LIVE-systeem met 7”-aanraakscherm. Verbind het systeem met uw smartphone en gebruik de uitgebreide waaier aan apps van het boordsysteem:
  • eco:Drive, dat uw rijstijl monitort en u helpt om uw brandstofverbruik te verlagen
  • my:Car, dat de status van uw voertuig controleert, zelfs via smartphone, en onthoudt waar u geparkeerd staat.

Apple CarPlay standaard

Ontdek een slimmere en veiligere manier om uw iPhone te gebruiken in de auto. Apple CarPlay* toont de apps op uw iPhone die u onderweg zou willen gebruiken, op het ingebouwde scherm in de auto, zodat u kunt bellen, berichten kunt versturen en ontvangen, en naar Apple Music kunt luisteren zonder uw blik van de weg af te wenden.

Klik hier voor meer informatie over de compatibele toestellen.

* CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple

Android Auto standaard

Krijg gemakkelijk toegang tot de inhoud en apps van uw smartphone. Met Android Auto* verschijnen uw apps op het scherm in een eenvoudige en intuïtieve interface, gerangschikt op overzichtelijke pagina’s. En dankzij Google Maps kunt u de route en verkeerssituatie in real time controleren.
Klik hier voor meer informatie over de compatibele toestellen.

*Android, Android Auto, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

Mopar® CONNECT

Uw kans om uw wagen nooit meer uit het oog te verliezen. Met Mopar® CONNECT weet u steeds waar u uw wagen hebt geparkeerd en kunt u vanaf uw smartphone de deuren openen en sluiten en de rijsnelheid en bewegingen controleren. Dankzij de pushberichten loopt u bovendien nooit het risico dat u iets in uw wagen vergeet. Als optie verkrijgbaar.

Deze promotie is geldig tot 31/12/2019 voor de aankoop van bepaalde modellen van de Fiat 500 Family, en is in overeenstemming met de algemene voorwaarden die beschikbaar zijn op www.fiat.be. Enkel geldig voor Apple Music® in België. Compatibele producten, diensten en een geldig iTunes-account zijn vereist. Er zijn voorwaarden van toepassing; raadpleeg de voorwaarden die van toepassing zijn op uw land op https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Apple is geen deelnemer of sponsor van deze promotie. Apple Music® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. De handelsmerken Beats by Dr. Dre, BeatsAudio en het b-logo zijn eigendom van Beats Electronics, LLC.

Promoties