INFOTAINMENT

VERWEN ZE MET DE TECHNOLOGIE VAN UCONNECT

Wie zegt dat u de kinderen niet mag verwennen? Laat ze naar hun favoriete muziek op Deezer of TuneIn luisteren, of hun smartphone aan het Uconnect 7" HD-systeem koppelen. U hoeft ze niet te onderbreken, tenzij u het nieuws van Reuters wilt horen of uw weg op de TomTom 3D-kaarten wilt vinden. Alles binnen handbereik.

Hou uw navigatiekaarten up-to-date dankzij de Mopar® Map Care service, die u gratis wordt aangeboden gedurende 3 jaar vanaf de levering van uw voertuig. U kan uw navigatiekaarten updaten via de website maps.mopar.eu of via uw dichtstbijzijnde concessiehouder.

MOTOREN

DE ENERGIE DIE U NODIG HEBT

Van de 1.4-liter benzinemotor tot de 1.6-liter MultiJet II dieselmotor geeft de Fiat Tipo Station Wagon u de juiste oplossingen voor de beste prestaties, met een verlaagd brandstofverbruik tot 3,4 l / 100 km.

 

VEILIGHEID

ALLES IS ONDER CONTROLE

Gemoedsrust en eenvoud binnen handbereik! Met de ACC (Adaptive Cruise Control) kan de Fiat Tipo Station Wagon continu een veilige afstand tot de voorligger bewaren. En dankzij de AEB (Autonomous Emergency Brake), die indien nodig automatisch remt als er zich een hindernis voor u bevindt, zijn u en uw gezin extra beveiligd.

  • VRAAG EEN OFFERTE
  • HOU ME OP DE HOOGTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Fiat Tipo Station Wagon

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE FIAT TIPO STATION WAGON

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

 

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).