RUIMTE EN COMFORT

PLAATS VOOR UW HELE GEZIN

Praktisch en comfortabel, voor u en uw passagiers, zelfs voor de grootsten onder hen... Want de Tipo Station Wagon kan comfortabel tot 5 personen van 1,85 m vervoeren, met ruim voldoende beenruimte vooraan en achteraan.

 

RIJPOSITIE

DE PERFECTE RIJPOSITIE BESTAAT

Een perfecte uitlijning van stuur, pedalen en bestuurderszetel geven u een echt ergonomische rijpositie. En alles is intuïtief, binnen bereik van de bestuurder.

 

KOFFER

GROOT, ZOALS U LEEFT

550 liter gemakkelijk toegankelijke kofferinhoud, met een lage laaddrempel zonder rand, en met het configureerbare systeem Magic Cargo Box om het volume maximaal te kunnen gebruiken en indelen. En dan zijn er nog de Flip&Fold-achterzetels om een totaal vlakke koffervloer te verkrijgen met wel 1,80 m diepte.

 

ZETELS

VIJF COMFORTABELE
ZETELS

Comfort zonder compromissen: de Fiat Tipo Station Wagon geeft vijf comfortabele, ergonomische zetels voor 5 volwassenen in stof of leer. De ruimte op de achterbank is ideaal voor lange trajecten met het hele gezin... Een echte uitnodiging om te reizen.

 
  • VRAAG EEN OFFERTE
  • HOU ME OP DE HOOGTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Fiat Tipo Station Wagon

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE FIAT TIPO STATION WAGON

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

 

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).