DE TIPO LOGICA

Hij vraagt weinig maar geeft veel. Stijl, comfort,
nuttige uitrusting ... alles voor een slimme prijs:
Dat is de TIPO logica.

DESIGN

DESIGN EN CONCEPT

De Tipo Station Wagon is in Italië ontworpen door het Fiat Centro Stile. Hij is een subtiele mengeling van functionaliteit en stijl, die een hedendaagse en dynamische stijl van het exterieur samenbrengt met een ruim en polyvalent interieur dat overal tegen opgewassen is. Geniet van de ongelooflijke indeelmogelijkheden van de Magic Cargo Box en van de esthetiek van de overlangse dakrails... Tipo Station Wagon, dat is 4,57 meter pure vrijheid!

DETAILS

STERKE PERSOONLIJKHEID

Een moderne en hedendaagse lijn: de LED-koplampen naast het rooster met verchroomde inzetstukkken, en de strakke lijn van de motorkap naar achteren, elk detail van de Fiat Tipo Station Wagon geeft u elegantie en harmonie. Een persoonlijkheid die niet onopgemerkt blijft!

  • VRAAG EEN OFFERTE
  • HOU ME OP DE HOOGTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Fiat Tipo Station Wagon

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE FIAT TIPO STATION WAGON

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).