INFOTAINMENT

WEET U ZEKER DAT U WEG WILT?

Stap in de 5-deurs Fiat Tipo en ervaar het plezier van de geavanceerde technologie met onze Uconnect™ 7” HD LIVE-tablet.
Voor entertainment van topkwaliteit, met muziekstreaming van TuneIn en Deezer en totale
controle van waar u gaat met de achteruitrijcamera en het navigatie systeem van Tom Tom met 3D-kaarten (Optionele uitrusting).

Hou uw navigatiekaarten up-to-date dankzij de Mopar® Map Care service, die u gratis wordt aangeboden gedurende 3 jaar vanaf de levering van uw voertuig. U kan uw navigatiekaarten updaten via de website maps.mopar.eu of via uw dichtstbijzijnde concessiehouder.

MOTOREN

INTELLIGENTE ENERGIE

Van de 1,4-liter benzine tot de 1,6-liter MultiJet II diesel, de 5-deurs Fiat Tipo biedt u de juiste oplossing voor de beste prestatie met een brandstofverbruik van slechts
3,7 l/100 km.

VEILIGHEID

ALLES ONDER CONTROLE

Gemoedsrust en eenvoud: met de adaptieve cruisecontrol houdt de 5-deurs Fiat Tipo een veilige afstand t.o.v. het voertuig voor u; en dankzij de volledige remregeling, die automatisch afremt in een noodsituatie, bent u en uw familie extra beschermd.

  • VRAAG EEN OFFERTE
  • HOU ME OP DE HOOGTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe 5-deurs Fiat Tipo

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE 5-deurs Fiat Tipo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

 

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).