RUIMTE EN COMFORT

HEBT U BEWEGINGSRUIMTE NODIG?

De 5-deurs Tipo is ontworpen voor het ultieme comfort van de bestuurder en de passagiers. Met een interieur dat comfort biedt aan vijf volwassenen met een lengte van 1 meter 85 of groter, biedt het de bewegingsruimte die iedereen nodig heeft, wat deels ook te danken is aan de opbergruimten van maar liefst 12 liter. Voor de ultieme kwaliteit op de weg. Voor iedereen.

 

RIJPOSITIE

DE PERFECTE BESTURING BESTAAT

De perfecte uitlijning van het stuurwiel, de pedalen en de stoel zorgen voor een ergonomische rijpositie. En alles is onder controle
met slechts één druk op de knop.

 
5 deurs hatchback

BAGAGERUIMTE

U KUNT ER ALLES IN KWIJT

Het praktische karakter is het belangrijkste van de 5-deurs Fiat Tipo: daarom biedt de bagageruimte van 440 liter een van de grootste laadcapaciteiten in zijn klasse. Als u hem wilt, kunt u hem meenemen.

 

STOELEN

VIJF COMFORTABELE STOELEN MET UITZICHT

Ongekend comfort en design: de 5-deurs Fiat Tipo biedt vijf comfortabele, ondersteunende, ergonomische stoelen in stof of leer. En de meeste beenruimte in zijn klasse. Zo kunt u de wereld bekijken vanuit optimaal comfort.

 
  • VRAAG EEN OFFERTE
  • HOU ME OP DE HOOGTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe 5-deurs Fiat Tipo

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE 5-deurs Fiat Tipo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

 

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).