TIPO LOGIC

U hebt niet veel nodig om veel te krijgen,
inclusief een zeer uitgebreide standaarduitrusting en alle
comfort die u maar wenst. Dat is hoe wij de Tipo Logic noemen.

DESIGN

EENVOUDIGE ELEGANTIE

Alle ruimte die u voor uw leven nodig hebt, in een lengte van slechts 4,37 meter. In een voertuig met een modern, dynamisch, praktisch karakter. In een notendop: eenvoudige elegantie.

DETAILS

STERKE PERSOONLIJKHEID

Moderne, dynamische vormgeving: van de LED-dagverlichting (DRL's) tot de royale horizontale grille met verchroomde delen en de strakke lijnen die van de motorkap naar het dak leiden en van het dak naar de spoiler, ieder deel van de 5-deurs Tipo is elegant en harmonieus geïntegreerd in het totale ontwerp van de Tipo. Voor een persoonlijkheid die niet onopgemerkt blijft.

  • VRAAG EEN OFFERTE
  • HOU ME OP DE HOOGTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe 5-deurs Fiat Tipo

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 var 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE 5-deurs Fiat Tipo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

Immagini soltanto indicative: per verificare l'effettiva combinazione di colori, tessuti, etc recati in concessionaria per avere maggiori informazioni.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).