Infotainment

Ruimte voor muziek

Het is prettig om te rijden met uw muziek op maximaal volume. Daarom vindt u in de nieuwe Qubo een nieuw radiosysteem met 5" touchscreen en 6 luidsprekers, met de optie voor aansluiting via Bluetooth, USB of AUX, of voor MP3 of audiostreaming.

Technologie

Hij kan meer doen, en dat tegelijk

Sommigen kunnen het overdaad vinden, maar de technologie van de Qubo kan twee dingen tegelijk: hij integreert navigatie perfect met alle Bluetooth-functies. Om uw leven te vereenvoudigen, helemaal in Qubo stijl.

Veiligheid

SuperQubo

Het interieur heeft geprogrammeerde vervorming: in geval van een botsing kan het enkel op bepaalde, goed uitgekozen plaatsen vervormen. Bovendien sluiten de deuren automatisch als de auto sneller rijdt dan 20 km/u, en met het DeadLock-systeem laat de Qubo u alle hendels op de deuren deactiveren, waardoor het onmogelijk wordt om de auto van buitenaf te openen.

Actieve en passieve veiligheid

Rijden zonder zorgen

Een volledig beveiligingssysteem: passieve veiligheid met 4 airbags en Isofix-haken, waardoor u zonder veiligheidsgordel een kinderzitje kunt bevestigen, en actieve veiligheid met ABS+EBD en ESC om op uw traject te blijven, zelfs in noodsituaties.

Traction+

Houdt u van trekking?

Met maar twee aangedreven wielen kan de Qubo Trekking zelfs het moeilijkste terrein aan. En met het Traction+-systeem garandeert hij betere tractie (tot 50 km/u) met off-road-prestaties en het verbruik van een 4x2.

VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Qubo

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).