Ruimte en comfort

Voor wie altijd groeit

Groeit uw familie ook altijd? Qubo geeft u genereuze interieurs met de juiste hoeveelheid ruimte voor iedereen, door een totaal volume van 2500 liter, waarvan 330 liter kofferinhoud. En dat allemaal in maar 3.96 meter.

Praktisch

Bent u het praktische type?

Zijschuifdeuren, volledig opvouwbare herconfigureerbare zetels of 16 verschillende standen, enkele van de jongste designs voor nog meer comfort in de Qubo: nog comfortabeler stuurwiel en een nieuw dashboard dat nog leesbaarder is, dankzij het moderne design en de achtergrondverlichting. En een draaicirkel van 10,55 meter, voor fantastische manoeuvreerbaarheid.

Bestuurderszetel

De koning van de weg

Door de hogere rijpositie, het nieuwe stuurwiel en dashboard, en de grote glasoppervlakken geeft de Fiat Qubo u maximaal rijcomfort, uitstekende interne verlichting en breed zicht op de weg. En daarmee bent u de koning in uw auto en de koning van de weg.

Zetels

Aanpassen volgens uw noden

De zetels van de Fiat Qubo geven u een optimaal comfort dankzij de armleuning, lumbaal regelbaar voor de bestuurder, de passagierszetel omvormbaar tot tafeltje en de 60/40 neerklapbare achterbank. Qubo schenkt u meer ruimte voor uw passie.

VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Qubo

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).