Voor wie belangstelling heeft voor wat belangrijk is

Ultracompacte afmetingen, originele en creatieve lijnen en ruime interieurs.
Voor een verlokkelijke manoeuvreerbaarheid, ongelooflijk laadvermogen en grote persoonlijkheid.

DETAILS

Wel schuifdeuren,
en meer plezier

Zijschuifdeuren of dakrails en getinte ruiten in de versie Trekking: niets is gewoon in de Qubo. Zelfs de details krijgen het grote design.

Qubisme is terug

De Qubo is terug. En hij brengt vernieuwd design mee: van de bumpers op de koffer achteraan, de nieuwe metallic kleuren - Magnetic Brons en Liberty Blauw - de nieuwe stoffen binnenin, en de nieuwe wieldoppen tot het nieuwe stuurwiel en het dashboard. Geen technologische compromissen, met Bluetooth-touchscreenradio. Om u met dezelfde persoonlijkheid meer te geven dan ooit.

VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Qubo

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).