Hatchback Fiat Punto Pop

Nieuwe stijl, nieuw interieur. De Punto is de auto waar we van houden.

Voor zijn interieur; een combinatie van stijl en comfort. Voor zijn typische, vooruitstrevende lijnvoering. Voor zijn elegante sportieve stijl. We houden ervan omdat het een Punto is.

 

design

       
 

logo achterklep

 
   
 •      
 

kilometerteller

 
   
 •      
 

Skydome-zonnedak

 
   
 •      
 

lichtmetalen velgen

 
   
 •      
 
Punto 2012

Een nieuwe generatie

De Punto 2012 biedt een nieuw design, voor onklopbare wendbaarheid en een hedendaagse stijl. De voorbumper is opnieuw in koetswerkkleur en werd zorgvuldig ontworpen voor een wendbare en moderne look.


De luchtinlaten bevinden zich in een trapezevormig vlak, terwijl de richtingaanwijzers, die in de bumper zijn geïntegreerd, de sportiviteit van de voertuiglijnen nog verder versterken. .

Hatchback Fiat Punto opbergvakken

NIEUWE DASHBOARDS

Hatchback Fiat Punto stuurwiel

LEDEREN STUUR

berline Fiat Punto wijzerplaat

DASHBOARD

Sportieve elegantie

Net zoals de voorbumper is ook de achterbumper in bijpassende koetswerkkleur en heeft hij een nieuw ontwerp. De mistlamp achteraan en de achteruitrijlichten bevinden zich nog in het onderste gedeelte, maar ze zijn langer van vorm en geïntegreerd in het omliggende oppervlak. Centraal achteraan bevindt zich het Punto-logo, met de stijlvolle robijnrode stip in dezelfde kleur als het Fiat-logo.

berline Fiat Punto achterzijde
Hatchback Fiat Punto beschikbare kleuren

Een auto met star quality

Met zijn 6 kleuren is de Punto klaar om te paraderen over de verharde catwalks, en vanuit elke hoek te worden gefotografeerd. Grigio Affascinante, Rosso Elegante, Blu Profondo...hoe kleedt u uw Punto

comfort

       
Hatchback Fiat Punto handschoenenkastje

HANDSCHOENKASTJE

Hatchback Fiat Punto elektrische ramen

COMFORTABELE AFWERKING

berline Fiat Punto

Het is tijd om nog verder te gaan.
Overschrijd uw grenzen.
Punto.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).