Origineel, ingenieus en
verrassend: dat is de Panda.

De auto die kan evolueren
en toch zichzelf blijft.

UCONNECT

NOG MEER PLEZIER

U krijgt nog meer plezier: de Panda werd uitgebreid met de innovatieve Uconnect-radio met Bluetooth® 2.1, audiostreaming, stemherkenning, USB- en AUX-poorten, en een MP3-speler. Daardoor kunt u naar uw favoriete MP3's luisteren via USB of uw mobiele telefoon, uw apparaten direct met uw Panda herladen, en telefoneren zonder een vinger op te heffen.

PANDA UCONNECT

REIS EENVOUDIG MET UW
SMARTPHONE

Vanaf nu zit de Panda ook op uw mobiele telefoon. Dankzij de gratis app Panda Uconnect kunt u direct met uw smartphone interageren om een heleboel services te gebruiken. Toegang tot uw muziek of contactpersonen, luisteren naar tracks op Deezer en TuneIn, of rechtstreeks toegang tot services zoals Google Maps en Waze, weerberichten lezen en allerlei infotainment en rijhulpfuncties. En wat met de telefoon zelf? De beugel om hem net boven de radio te installeren is op de Panda standaard meegeleverd.

START&STOP

MINIMAAL BRANDSTOFVERBRUIK, MAXIMAAL PLEZIER

U stopt, uw motor stopt. De Start&Stop-technologie van de Panda is ontworpen om het brandstofverbruik te verminderen, net als de GSI (Gear Shift Indicator: indicator voor de versnellingen) die u suggesties voor het schakelen geeft.

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).