Origineel, ingenieus en
verrassend: dat is de Panda.

De auto die kan evolueren
en toch zichzelf blijft.

RUIMTE EN COMFORT

IK KRIJG ER NIET

GENOEG VAN

Een rit naar de winkels, een dag op het platteland, of een weekendje weg: met de ruimte en veelzijdigheid van de Panda kunt u het echt allemaal doen. De achterbank kan met een 60/40-verdeling worden neergeklapt, de passagierszetel kan helemaal naar beneden worden geklapt en de koffer is uitgerust met de configureerbare laadvloer Cargo Box. Wat denkt u van alle ruimte aan uw vingertoppen? Gebruik de opbergvakken overal in het passagierscompartiment. Er zijn er maar liefst 14.

ZETELS EN DASHBOARD

GEEF HEM EEN NIEUWE LOOK

6 verschillende kleuren voor de bekleding: zwart en rood, zwart en grijs met zichtbaar rood of grijs stiksel, combineerbaar met de nieuwe dashboardkleuren, vanaf nu verkrijgbaar met drie nieuwe afwerkingen, in grijs of titanium, altijd met de handige opbergnis voor alles wat u nodig hebt.

CONFIGURATIES

GEBRUIK UW
VINDINGRIJKHEID,
HET IS EEN PANDA

Achteraan kunt u de hele zetel neerklappen of slechts een deel ervan, en vooraan kunt u de passagierszetel neerklappen tot een tafel of een comfortabele ligstoel, of om de laadruimte te verlengen. Het hangt van u af.

OPBERGVAKKEN

WAT WILT U MEENEMEN?

Er zijn 14 opbergvakken, waaronder een handige opbergnis in het dashboard, een munt- en penhouder, en een tissuehouder, zodat er in uw Panda voor alles plaats genoeg is.

GERESTYLED INTERIEUR

GA ACHTER HET STUURWIEL
ZITTEN EN WEG BENT U

Het herontworpen stuurwiel is verkrijgbaar met een lederen bekleding en titanium afwerking, met optioneel geïntegreerde radiobediening. Het dashboard beschikt over meer belangrijke en duidelijke afbeeldingen voor maximale leesbaarheid. Samen met een ingebouwd Uconnect-systeem dat met de app Panda Uconnect kan worden geïntegreerd, zo hebt u alle informatie, entertainment en services die u wenst aan uw vingertoppen.

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).