UCONNECT RADIO

ALS DE MUZIEK LOSBARST

Elk avontuur heeft z'n eigen soundtrack: daarom heeft de Panda Cross de New Uconnect Radio MP3 met 6 luidsprekers en AUX- en USB-poorten, die u via Bluetooth® kunt verbinden met uw smartphone. U kunt via USB of uw smartphone naar uw favoriete muziek luisteren, uw apparaten in de auto herladen en door de stembediening kunt u zonder een vinger op te heffen iedereen bellen.

PANDA UCONNECT

REIS EENVOUDIG MET
UW SMARTPHONE

Als het avontuur een uitdaging is, moet de reis erheen eenvoudig zijn. Daarom geeft Panda Cross u ook de app Panda Uconnect: download hem op uw smartphone en luister naar muziek op Deezer of TuneIn, krijg toegang tot Google Maps of Waze, en vraag direct hulp aan Fiat. En u kunt nog veel meer. Voor maximaal gemak zet u de smartphone in de speciale houder. Die is standaard meegeleverd op de Panda Cross.

RIJMODUSSELECTOR

VEILIG BERGAF

Altijd uitstekend weggedrag dankzij de rijmodusselector met 3 modi: Auto (verdeeld automatisch het aandrijfvermogen), Off-Road (schakelt de aandrijving over naar 4-wielaandrijving voor een betere grip) en Gravity Control (om neerwaartse hellingen beter te behandelen, zelfs de steilste).

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.