MOTOREN

VERMOGEN, HERNEMEN, EFFICIËNTIE.

2 motorversies die het off-road karakter van de Panda Cross beklemtonen. De 90 pk 0,9 liter TwinAir turbo benzinemotor (speciale 6-bak met korte eerste versnelling om uitstekende hernemingen bij heuvelopwaarts starten te garanderen) en de 95 pk 1,3 liter MultiJet II dieselmotor. Beide beschikken over Start&Stop-technologie.

VEILIGHEID

VEILIGHEID CROSS

Airbags voor bestuurder en passagier, gordijnairbags, elektronische stabiliteitscontrole (ESC), ABS, ASR, ELD, City Brake Control (optioneel). Hoofdsteunen met antiwhiplash-functie en magnetische IsoFix-haken voor kinderzitjes: de Panda Cross geeft u een interieur met totale veiligheid.

WEGPRESTATIES

IN ALLE OMSTANDIGHEDEN

Hij is uitgerust met McPherson-ophanging vooraan en afhankelijke wielophanging achteraan. Dankzij de bovenmaatse M+S 4-seizoensbanden is hij voor alles klaar, zelfs in de moeilijkste rijomstandigheden. En met de rijmodusselector kunt u kiezen tussen Auto, Off-Road en Gravity Control.

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.