INTERIEUR

BUITENMENS.
BINNEN EN BUITEN.

Het interieur van de Panda Cross herinnert helemaal aan de natuur: daarom zijn de stoelen bekleed met natuurlijke stoffen, is de zijkant van bruin eco-leder, en is het dashboard van een metallic kleur met instrumenten en een centrale eenheid van gesatineerd titanium. Omdat voor de beste avonturen elk detail telt.

ZETELS

ZOALS U HET WILT

Stijlvolle interieurbekleding in iriserende, natuurlijk grijze stof met bruine eco-leren inzetstukken, en een zetelconfiguratie die u naar wens kunt aanpassen dankzij de achterbank die in 60/40-verdeling kan worden neergeklapt. Voor een begerenswaardige persoonlijkheid die openstaat voor alle mogelijkheden.

DASHBOARD

AANTREKKELIJK EN FUNCTIONEEL

Bruin en gedurfd karakter: het dashboard van de Panda Cross heeft persoonlijkheid en is uitgerust met een opbergvak voor alles wat u onderweg nodig hebt, ongeacht of het een borstel of documenten zijn.

KOFFER

REIST U NIET LICHT?

Als u de Cross kiest, bent u een avonturier. Als u een avonturier bent, reist u veel. En als u veel reist, hebt u veel ruimte nodig om alles mee te nemen dat u nodig hebt. Maak u geen zorgen: met de kofferruimte in de Panda Cross kunt u alles meenemen wat u wilt. Bovendien kunt u het interieur aanpassen dankzij de Cargo Box en de achterbank die in 60/40-verdeling kan worden neergeklapt.

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.