PANDA CROSS

GA STIJLVOL OP ONTDEKKING. OVERAL.

Wat is de perfecte look voor een auto die met plezier op ontdekking gaat? Hogere rijhoogte, voor- en achterbumpers met zilverkleurige beschermplaat, 15"-velgen en M+S 4-seizoensbanden, natuurlijk! En dan zeggen we nog niets over de speciale zijprofielen met Cross-logo, en de verchroomde uitlaatpijp. Om alles aan te pakken. Van off-road avonturen tot maandagen.

KARAKTER VAN
EEN OFF-ROADER

KLAAR VOOR ALLES

Uitgerust met speciale lichtmetalen 15"-velgen met bovenmaatse M+S 4-seizoensbanden van maat 185/65, om alle weersomstandigheden aan te kunnen, longitudinale dakrails om alles mee te nemen dat u wilt, LED-dagrijlichten voor maximale veiligheid. Maar vooral: de rijmodusselector met drie modi: automatisch, off-road en Gravity Control, evenals een oploophoek, hellingshoek en afloophoek van respectievelijk 24°, 21° en 34°.

DETAILS

WELKE VORM HEEFT DE
GEEST VAN DE PANDA?

Met de beruchte squircle wordt het rond vierkant op de wereld losgelaten, het kenmerk van de Panda 4x4. De squircle is speels en veelzijdig, net als de Panda Cross. Het symboliseert de ware aard van de auto, van het exterieurdesign tot de bedieningselementen.

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.