Praktisch, compact en avontuurlijk.
4x4 is een kwestie van karakter.

UCONNECT RADIO

ALS DE MUZIEK LOSBARST

Elk avontuur heeft z'n eigen soundtrack: daarom heeft de Panda 4x4 de New Uconnect Radio MP3 met 6 luidsprekers en AUX- en USB-poorten, die u via Bluetooth® kunt verbinden met uw smartphone. U kunt via USB of uw smartphone naar uw favoriete muziek luisteren, uw apparaten in de auto herladen en door de stembediening kunt u zonder een vinger op te heffen iedereen bellen.

PANDA UCONNECT

REIS EENVOUDIG
MET UW SMARTPHONE

Als het avontuur een uitdaging is, moet de reis erheen eenvoudig zijn. Daarom geeft Panda 4x4 u ook de app Panda Uconnect: download hem op uw smartphone en luister naar muziek op Deezer of TuneIn, krijg toegang tot Google Maps of Waze, en vraag direct hulp aan Fiat. En u kunt nog veel meer. Voor maximaal gemakt zet u de smartphone in de speciale houder. Die is standaard meegeleverd op de Panda 4x4.

START&STOP

HET AVONTUUR START,
UW BEZORGDHEID STOPT

Stop met ongerust zijn en start met plezier maken: de Panda 4x4 is uitgerust met Start&Stop en met een indicator voor de versnellingen. De eerste functie zet de auto in stand-by als u stopt, wat brandstof bespaart, en de tweede geeft u suggesties voor het schakelen. Het is een onbezorgde manier om uw koolstofvoetafdruk te verkleinen.

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda 4x4

Heeft U een wagen te overnemen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).