Praktisch, compact en avontuurlijk.
4x4 is een kwestie van karakter.

MOTOREN

PANDA TOT DE Ne MACHT

De Panda 4x4 is compact en gesofisticeerd, net als de motoren ervan.

De Panda 4x4 is beschikbaar met een 1,3 liter MultiJet II 16V Euro 6-dieselmotor, die sterk presteert en milieuvriendelijk is dankzij 95 pk en een brandstofverbruik in gecombineerde cyclus van 4.4 l/100 km. Er is ook een 0,9 liter TwinAir 85 pk tweecilinder viertakt Euro 6-motor met een brandstofverbruik in gecombineerde cyclus van 4.9 l/100 km. De Panda is bovendien uitgerust met Start&Stop, die superieure prestaties oplevert met lagere emissiewaarden en minder brandstofverbruik.

VEILIGHEID

VEILIGHEID 4X4

Airbags voor bestuurder en passagier, gordijnairbags, elektronische stabiliteitscontrole (ESC), ABS, ASR, ELD, City Brake Control (optioneel). De Panda 4x4 is dankzij het lage gewicht en de betrouwbaarheid in combinatie met de 4-wielaandrijving op aanvraag, in alle rijomstandigheden behendig, van gebruik als terreinwagen tot bewegingen met grote draaicirkel. Voor maximale veiligheid en optimale tractie, ongeacht de staat van het wegdek.

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda 4x4

Heeft U een wagen te overnemen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).