Praktisch, compact en avontuurlijk.
4x4 is een kwestie van karakter.

INTERIEUR EN COMFORT

AVONTUURLIJK INTERIEUR

Hoe kleedt u zich voor een avontuur? De Panda 4x4 geeft u twee nieuwe opties: grijze bekleding met grijze eco-leren afwerking en contrasterend groen stiksel, of met groen eco-leer en grijs stiksel. Voor een stoutmoedig karakter, wat u ook kiest.

RUIMTE EN COMFORT

BINNENPRETJES

Gebruik hem zoals u wilt: u kunt de zetelconfiguratie van de Panda 4x4 aan uw wensen aanpassen aangezien de passagierszetel neerklapt tot een tafel en de achterbank in twee delen (60/40) neerklapbaar is. Als u wilt, kunt u zelfs binnen picknicken.

KOFFER

REIST U
NIET LICHT?

Als u de 4x4 kiest, hebt u veel ruimte nodig om mee te nemen wat u wilt. Maak u geen zorgen: de koffer van de Panda 4x4 kan tot 225 liter opbergen en de verstelbare stoelen vergroten de koffer. Als u de Cargo Box toevoegt, kunt u een compleet vlakke laadvloer maken om alle voorwerpen gemakkelijk mee te nemen.

OPBERGVAKKEN

WAT WILT U MEENEMEN?

Er zijn 14 opbergvakken, waaronder een opbergnis, een munt- en penhouder, en een tissuehouder, zodat er in uw Panda 4X4 voor alles plaats genoeg is.

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda 4x4

Heeft U een wagen te overnemen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).