fleet

FIAT TIPO STATION WAGON 1.3 EASY BUSINESS 95 PK

NU MET GRATIS PACK TECH

LEASING FULL SERVICE VANAF

€ 363/MAAND EXCL. BTW*

 

Easy Business’ belangrijkste opties :
Uconnect LIVE 5" met Bluetooth® en Navigatiesysteem, Parkeersensoren achter, Cruise Control, Metaalkleur, Start & Stop Systeem, 16" Lichtmetalen velgen, Middenarmsteun vooraan, 550 liter kofferruimte

 

* Aanbod voor huur op lange termijn op 48 maanden en 120.000 km met Standard+ profiel gereserveerd voor professionele gebruikers. Betaling met bankdomiciliëring. Onderhoud & herstellingen, verzekeringen, zomerbanden, pechbijstand, afschrijving, interesten inbegrepen. Vaste bonus malus, forfaitaire schadeloosstelling koetswerk 2,5%. Aanbod via FCA Fleet Services, een divisie van Axus nv - Kolonel Bourgstraat 120 - 1140 Brussel - op basis van catalogusprijzen en tarieven geldend op 01/03/2017 en voor een beperkte duur geldig, voor een Fiat Tipo Station Wagon 1.3 Easy Business 95 PK onder voorbehoud van wijzigingen van de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting. Dit aanbod is slechts geldig na acceptatie van uw financieel dossier door onze kredietverzekeraar en na ondertekening van onze hoofdovereenkomst. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend. Voor een offerte op maat neem contact op met uw Fiat verdeler. Model louter ter illustratie afgebeeld.

FIAT TIPO HATCHBACK 1.3 EASY BUSINESS 95 PK

NU MET GRATIS PACK TECH

LEASING FULL SERVICE VANAF

€ 342/MAAND EXCL. BTW*

 

Easy Business’ belangrijkste opties :
Uconnect LIVE 5" met Bluetooth® en Navigatiesysteem, Parkeersensoren achter, Cruise Control, Metaalkleur, Start & Stop Systeem, 16" Lichtmetalen velgen, Middenarmsteun vooraan, 440 liter kofferruimte

 

* Aanbod voor huur op lange termijn op 48 maanden en 120.000 km met Standard+ profiel gereserveerd voor professionele gebruikers. Betaling met bankdomiciliëring. Onderhoud & herstellingen, verzekeringen, zomerbanden, pechbijstand, afschrijving, interesten inbegrepen. Vaste bonus malus, forfaitaire schadeloosstelling koetswerk 2,5%. Aanbod via FCA Fleet Services, een divisie van Axus nv - Kolonel Bourgstraat 120 - 1140 Brussel - op basis van catalogusprijzen en tarieven geldend op 01/03/2017 en voor een beperkte duur geldig, voor een Fiat Tipo Hatchback 1.3 Easy Business 95 PK onder voorbehoud van wijzigingen van de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting. Dit aanbod is slechts geldig na acceptatie van uw financieel dossier door onze kredietverzekeraar en na ondertekening van onze hoofdovereenkomst. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend. Voor een offerte op maat neem contact op met uw Fiat Verdeler. Model louter ter illustratie afgebeeld.

FIAT 500X 1.3 POP STAR 95 PK

COLOR DAYS ACTIE: GRATIS METAALKLEUR NAAR KEUZE

LEASING FULL SERVICE VANAF

€ 428/MAAND EXCL. BTW*

 

Belangrijkste standaarduitrusting :
Radio mp3 Bluetooth® met touchscreen en navigatiesysteem, Automatische Airconditioning, Metaalkleur, Cruise Control, 17" Velgen, Start & Stop Systeem

 

* Aanbod voor huur op lange termijn op 48 maanden en 120.000 km met Standard+ profiel gereserveerd voor professionele gebruikers. Betaling met bankdomiciliëring. Onderhoud & herstellingen, verzekeringen, zomerbanden, pechbijstand, afschrijving, interesten inbegrepen. Vaste bonus malus, forfaitaire schadeloosstelling koetswerk 2,5%. Aanbod via FCA Fleet Services, een divisie van Axus nv - Kolonel Bourgstraat 120 - 1140 Brussel - op basis van catalogusprijzen en tarieven geldend op 01/03/2017 en voor een beperkte duur geldig, voor een Fiat 500X 1.3 Pop Star 95 PK onder voorbehoud van wijzigingen van de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting. Dit aanbod is slechts geldig na acceptatie van uw financieel dossier door onze kredietverzekeraar en na ondertekening van onze hoofdovereenkomst. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend. Voor een offerte op maat neem contact op met uw Fiat verdeler. Model louter ter illustratie afgebeeld.

Wie zijn wij?

Fiat Chrysler Automobiles Belgium N.V.. is de invoerder van de merken Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Fiat Professional (Commercial Vehicles), Abarth en Jeep voor België en het Groothertogdom Luxemburg.Onze sterkte schuilt in de diversiteit van onze modellen en de persoonlijkheid van elk van onze merken. Zo kunnen wij aan uw hoogste verwachtingen voldoen, ongeacht uw criteria in verband met productkwaliteit, design of service.

Via de afdeling FCA Fleet Services is onze Groep sterk aanwezig op de fleetmarkt dankzij het ruime aanbod van producten waarbij we streven naar  optimale TCO-parameters. Wij werken samen met partners waardoor wij een volledig aanbod OP MAAT kunnen bieden :

 • Aankoop van de wagen
 • Onderhoudscontracten
 • Leasecontracten
 • Marketing ondersteuning, bestickering
 • Logistiek en beheer van poolwagens
 • Gepersonaliseerde website voor bedrijven met car policy toelichting
Fiat Chrysler Automobiles Belgium N.V. hanteert een uiterst voordelig Fleetbeleid voor al zijn modellen; bovendien is zijn dealernet gespecialiseerd in de Fleetwereld met kwaliteitsdiensten zowel op het vlak van verkoop als op het vlak van service en wordt het voortdurend bijgeschoold om zo goed mogelijk te voorzien in de mobiliteitsbehoeften van Fleetklanten.

Fleetbeleid

Met zijn vele erkende dealers kan de Fiat Chrysler Automobiles Belgium N.V. een eersteklas dienstverlening aanbieden aan al zijn klanten, waar ze zich ook bevinden.
We kunnen probleemloos aan al uw verwachtingen voldoen... dankzij de innovatieve modellen en wereldwijd erkende technologie van de Fiat Groep, zowel op het vlak van motoren (de MultiJet-diesel of de recente revolutionaire TWIN AIR-benzinemotor) als op het vlak van versnellingsbakken ( TCT-automaat).

Wie heeft recht op de Fleetvoorwaarden?

Wij beschouwen elk bedrijf, elke zelfstandige met een btw-nummer of iedereen die een vrij beroep uitoefent, als een fleetklant die dus recht heeft op de fleetvoorwaarden bij het officiële dealernet van Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Fiat Professional, Abarth en Jeep in België en Luxemburg. Een grote troef is dat uw wagenpark geen minimumgrootte hoeft te hebben om van de fleetvoorwaarden te kunnen genieten.

Deze voorwaarden worden à la carte toegestaan, op basis van het potentieel van uw bedrijf en uw wens om uw wagenpark uit te bouwen, samen met de FIAT-groep, via ons systeem.

Tot slot bieden wij ook fleetvoorwaarden aan die meer voor andere soorten partners geschikt zijn, zoals overheden, administraties, taxibedrijven, rijscholen, enz.

Ons dealernet en wij staan volledig tot uw dienst voor meer informatie.

Leasing

Wat is een operationele leasing?
 
Huur op lange termijn.
Wenst u alle risico’s op voorhand in te schatten?
Wenst u een off balance systeem ?
Wenst u de overkoopwaarde na contract niet zelf te financieren ?
Deze en veel andere voordelen kan u vinden in het systeem van Operationele leasing ofwel een huur op lange termijn

Een huur op lange termijn is de meeste optimale leasingformule om een wagenpark te beheren. Naargelang van het door u gekozen voertuig, de prijs, duur, jaarlijkse kilometerstand of dienstenpakket wordt een competitieve huurprijs berekend.

Die huurprijs omvat meer bepaald:

 • de afschrijving
 • de verzekering en taksen
 • het budget voor onderhoud, banden en een vervangwagen
 • pechverhelping in België en in het buitenland
 • en eventuele brandstofkosten.

De voordelen:

 • geen economisch risico voor de leasingnemer
 • 100% financiering
 • alternatief financieringsmiddel (aan de solvabiliteit wordt niet geraakt)
 • geen voorfinanciering van de btw
 • totale budgetcontrole (vaste huurprijs)
 • verdiscontering van de cashflow
 • vereenvoudigde administratie (1 globale factuur)
 • beheer van ongevallen
 • totaaloplossing (financiering en beheer) met een doorgedreven dienstverlening

FCA Fleet Services werkt samen met alle leasemaatschappijen in België en Luxemburg. U kan dus blijven samenwerken met uw vertrouwde leasepartner.

Wij bieden u ook graag een volledig pakket aan via onze  partner voor operationele leasing:

Corporate Mobility Lease 
Tel: 02/706.42.44
E-Mail: customercare@axus.be

Wat is een financiële leasing?

Wat is een financiële leasing?

Een financiële leasing is een financieringsmethode met drie partijen:

 • de leasingnemer,
 • de leasinggever en
 • de leverancier,

waarbij:

 • De leasinggever op vraag van de leasingnemer een voorwerp koopt bij een door de leasingnemer gekozen leverancier.
 • De leasinggever met de leasingnemer een leasingcontract afsluit voor een bepaalde duur. Binnen die termijn gebruikt de leasingnemer dan het voorwerp en betaalt hij de maandelijkse leasingvergoedingen aan de leasinggever.
 • Gedurende het leasingcontract wordt de leasingnemer boekhoudkundig beschouwd als de eigenaar van het voorwerp. Dat betekent dat de leasingnemer het goed opneemt in de actiefzijde van zijn balans en het afschrijft volgens de wettelijke termijnen.
 • Na afloop van het contract kan de leasingnemer dan de volle eigenaar worden van het voorwerp door de aankoopoptie te lichten die tussen 5% en 15% kan bedragen.

 
 Wat is een financiële renting?

Een financiële renting is een financieringsmethode met drie partijen:

 • de leasingnemer,
 • de leasinggever en
 • de leverancier

waarbij:

 • De leasinggever op vraag van de leasingnemer een voorwerp koopt bij een door de leasingnemer gekozen leverancier.
 • De leasinggever met de leasingnemer een rentingcontract afsluit voor een bepaalde duur. Binnen die termijn gebruikt de leasingnemer dan het voorwerp en betaalt hij de maandelijkse rentingvergoedingen aan de leasinggever.
 • Gedurende het rentingcontract wordt de leasingnemer boekhoudkundig beschouwd als de huurder van het voorwerp. Dat betekent dat de leasingnemer het goed niet als een activum boekt en dat de huurfacturen rechtstreeks worden opgenomen in de resultatenrekening.
 • Na afloop van het contract kan de leasingnemer dan de volle eigenaar worden van het voorwerp door de optie te lichten.

Fleet Team

Wim Buzzi
Fleet & LTR Manager
Email: wim.buzzi@fcagroup.com
Tél: +32 496 596 981

Wim Buzzi

Christian Vollrath
Key Account Manager West
Email: christian.vollrath@fcagroup.com
Tél: +32 490 650 139

Christian-Vollrath

Daphné De Rop
Key Account Manager East
Email: daphne.derop@fcagroup.com
Tél: +32 490 650 144

Daphné-De-Rop

Peter Leemans
LCV Specialist
Email: peter.leemans@fcagroup.com
Tél: +32 490 650 209

Peter-Leemans

Marie-Chantal Laffineur
Public Markets Responsible
Email: mariechantal.laffineur@fcagroup.com
Tél: +32 492 343 844

Marie-Chantal Laffineur