MOBILITEIT VOOR IEDEREEN :
EEN UITDAGING OM OP IN TE GAAN !

 

Bewegingsvrijheid is een fundamenteel burgerrecht en een van de grootste uitdagingen van onze moderne samenleving. Maar deze mobiliteit effectief realiseren en in iedereen zijn dagelijkse leven integreren, in het bijzonder voor personen met een beperking, is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Daarom werd in 1995, in samenwerking met vele verenigingen die zich inzetten voor personen met een beperking en enkele belangrijke spelers op de markt, het Autonomy-programma van Fiat Chrysler Automobiles in het leven geroepen.

Dit programma is volledig gewijd aan de ontwikkeling en marketing van producten en diensten voor personen met een handicap.

Het Autonomy-programma van Fiat Chrysler Automobiles staat voor:

  • het aanbieden van aangepaste transportoplossingen en specifieke uitrusting aan iedereen die er nood aan heeft, om in alle veiligheid een optimaal rijcomfort te garanderen, zowel voor personenwagens als voor lichte bedrijfsvoertuigen.
  • een reeks diensten die rijden en reizen comfortabeler en betrouwbaarder maken, in om het even welke omstandigheden. Het Autonomy-programma stelt de ervaring van Fiat Chrysler Automobiles ter beschikking van de klanten.
  • specifieke financiële voorwaarden, voorbehouden voor klanten met een beperkte mobiliteit en leden van hun familie, tot de 1e graad.
  • een nauwe samenwerking met partners gespecialiseerd in de aanpassing en inrichting van de voertuigen. Het verkooppersoneel wordt opgeleid op het gebied van rij- en transporttechnieken. Het is mogelijk om advies en oplossingen te vragen die beantwoorden aan de persoonlijke noden. Zo vormt het programma een referentiepunt voor iedereen die informatie zoekt.
  • een volledige pechverhelpingsservice zonder kilometerbeperking gedurende de eerste twee jaar, met mogelijkheid te verlengen tot 5 jaar.


Sinds de lancering van het programma werden meer dan 100 000 speciaal uitgeruste wagens van Fiat Chrysler Automobiles verkocht, in meer dan 16 verschillende landen.

Er is een grote keuze aan modellen en opties, met betrouwbare motoren van de jongste generatie met een laag brandstofverbruik, dankzij een breed
aanbod milieuvriendelijke voertuigen.

In dit grote gamma voertuigen vindt iedereen wel een wagen die beantwoordt aan zijn noden, voor een betere levenskwaliteit, voor verplaatsingen
in alle vrijheid en totale autonomie.

ONZE PARTNERS

Voor de verwezenlijking van lichte of meer substantiële aanpassingen van zijn voertuigen in
het kader van het Autonomy programma, is de Fiat Group een samenwerkingsverband aangegaan met gespecialiseerde TRANSFORMATEURS en werkt het nauw samen met prominente Europese fabrikanten van automobiele aanpassingen.

Elk van hen beschikt over ervaren personeel, professionals uit de automobielsector en gespecialiseerde technici, volledig op de hoogte van de nieuwe technologische ontwikkeling dankzij permanente opleidingen. Ze zijn daarbij in staat om u een efficiënte en betrouwbare technische bijstand te leveren.

Met behulp van zeer specifieke tests zijn deze professionals in staat om de behoefte van elke individuele bestuurder te identificeren, in functie van hun fysieke toestand. Het is op deze manier dat de Fiat Group nieuwe oplossingen kan ontwikkelen om het rijcomfort van haar voertuigen te verbeteren.

Er zijn bijzondere en uitzonderlijk voordelige financiële voorwaarden van toepassing in het kader van het Autonomy-programma. Aarzel niet om meer informatie te vragen bij uw erkende FIAT en/of FIAT PROFESSIONAL dealer.

       
Mees Mobility Center   Terberg Specials
Industriepark Lozen Boer   GZ-Zone 8
Bedrijvenlaan 3   Oosterring 23
B-9080 Lochristi   B-3600 Genk
T : +32 (0)9 355 57 59   T : +32 (0) 89 623 800
F : +32 (0)9 355 80 32   F : +32 (0) 89 623 829
E : info@mees.be   E : info@terbergspecials.be
www.mees.be   www.terbergspecials.be
     
Abeco Mobility   Beauraing
Deerlijksesteenweg 101   Rue des Anciens Combattants 1
B-8530 Harelbeke   5032 Mazy (Gembloux)
T : +32 (0) 56 705 608   T : +32 (0) 81 738 087
F : +32 (0) 56 705 763   F : +32 (0) 81 738 075
E : info@abeco.be   www.sbgcarcenter.com
www.abeco.be    
Trapmann   Handicap-Car
Merksemsteenweg 183-199   Chemin de Thulin, 54 /2
B-2100 Deurne   7370 Dour
T : +32 (0) 3 326 13 07   T: +32 (0) 65 631 192
F : +32 (0) 3 326 11 36   F: +32 (0) 65 521 797
E : info@trapmann.be   E: secretariat@handicap-car.com
www.trapmann.be   www.handicap-car.com
     
Acm Mobility   Treema Car Innovations sprl
Blausteinstrabe 1   Rue du Berceau 84
B-4780 RECHT   B-1495 Marbais
T : +32 (0) 80 310 130   T:+32 (0) 71 874 668
F : +32 (0) 80 310 136   F: +32 (0) 71 874 669
E: info@acmobility.com   E: info@tci.be
www.acmobility.com   www.tci.be
     

ENKELE TOEPASSINGEN

 
       
     

Er zijn bijzondere en uitzonderlijk voordelige financiële voorwaarden van toepassing in het kader van het Autonomy-programma. Aarzel niet om meer informatie te vragen bij uw erkende FIAT en/of FIAT PROFESSIONAL dealer.

 

NIEUWE DOBLO MAXI MET LANGE WIELBASIS. NOG MEER RUIMTE VOOR UW GEZELSCHAP.

PRESTATIES EN VEILIGHEID OP MAAT VAN UW GEZIN.

Met zijn nieuw exterieur design straalt de vierde generatie van het model dynamiek en elegantie uit. De optische lichtunits vooraan rusten op een grote rooster voorzien van een in chroom vervaardigd biesje met in het midden het Fiat-logo. De nieuwe achterlichten zorgen voor een elegante look, de grote achterklep omvat een plastic gedeelte, waarop de naam Doblò prijkt. De binnenruimte ademt een nieuwe sfeer uit. Dit voertuig dat beschikbaar is met vijf- of zeven plaatsen, is voorzien van veel opbergcompartimenten.

De versnellingspook bevindt zich op de centrale console, dit om een perfecte ergonomie te garanderen. De inzittenden zullen de nieuwe bekledingen weten te appreciëren. De boordplank kan eveneens voorzien worden van bicolor kleurtinten.

Het technologisch niveau aan boord van de nieuwe Fiat Doblò beantwoordt perfect aan de eisen van de gebruikers, onder meer door de beschikbaarheid van het multimedia-systeem UConnect met aanraakscherm dat onder meer functies zoals navigatie, telefonie en radio omvat.

     

PLAATS VOOR U

 
       

NUTTIGE LINKS