Freemont, uw huis op vier wielen

De nieuwe Freemont werd ontworpen om de plaats te zijn waar u de meeste tijd doorbrengt. Laat u onderweg en in uw dagelijks leven omringen door alles wat uw reiservaring zo interessant en comfortabel mogelijk maakt, met aandacht voor totale veiligheid.

 

technologie

       

Passive Entry/Keyless GO

De Freemont werd ontworpen om uw leven makkelijker te maken: stap met de sleutel in uw zak of handtas op de auto af om de passagiersruimte en de koffer te openen. Om de motor te starten, drukt u gewoon op de knop op het dashboard, aan de rechterkant van het stuurwiel. Instappen en wegrijden was nog nooit zo simpel.

Ingebouwde radio

Tuner (SW / LW / MW / FM)
CD-speler
DVD-speler (enkel op de versie van 8.4* inch)
SD-kaartlezer voor muziekbestanden (enkel op de versie van 8.4* inch)
USB-poort om naar uw lievelingsmuziek te luisteren (compatibel met iPod®)
Navigatiesysteem van Garmin (kaart van Europa)

Lees informatie over het liedje waarnaar u aan het luisteren bent af van het scherm en gebruik het om uw lievelingsliedjes te vinden, uw instellingen te configureren, de airconditioning te regelen en het navigatiesysteem te gebruiken (enkel op de versie van 8.4* inch). Bovendien kunt u dankzij de Bluetooth-technologie handsfree bellen en uw telefoonboek beheren.

Ingebouwd navigatiesysteem van Garmin met Europese kaarten

De navigatiefuncties van Garmin worden als optie aangeboden en zijn een ingebouwde navigatieoplossing dat via de populaire gebruikersinterface van Garmin wordt beheerd. De kaarten zijn groot en erg gemakkelijk te lezen, terwijl de audioknoppen in het radiosysteem zijn geïntegreerd.

Naast de navigatiefunctie levert het Garmin-systeem nog een aantal bijkomende functies, waaronder POI's (points of interest), een functie waarmee u gemakkelijk points of interest vindt, zoals pretparken, restaurants, winkelcentra, bioscopen, ziekenhuizen en gelijk welke andere bestemmingen die u kunnen interesseren.

ACHTERUIT- RIJCAMERA

De Freemont is uitgerust met parkeersensoren en een achteruitrijcamera die geactiveerd worden wanneer de auto in achteruit wordt geschakeld. Met de achteruitrijcamera kunt u alles volgen wat er achter de auto gebeurt op het scherm van 8.4".
De videobeelden worden geprojecteerd op een statisch rooster waarop u het profiel van de auto en de afstand tot het object ziet. Hierbij worden drie zones getoond: rood voor een afstand van 0 tot 30 cm, geel voor een afstand van 30 cm tot 1 m en groen voor een afstand van meer dan 1 m).

veiligheid

       

Child boosters en Isofix

De Freemont beschermt uw kinderen. Het systeem met child boosters op de tweede zitrij is ontworpen om twee kinderen (van 15 tot 36 kg) een correcte zithouding te doen aannemen, wat de geometrie van de veiligheidsgordel ten goede komt.

Voor jongere passagiers kunnen er kinderzitjes vastgemaakt worden dankzij de drie reeksen Isofix-bevestigingspunten waarmee u twee kinderzitjes aan de buitenste zetels kunt vastmaken of één zitje aan de middelste zetel.

Actieve en passieve veiligheid en alarm

ACTIEVE VEILIGHEID: Cruisecontrol, ABS, ESP met Hill Holder, TCS, TPMS. PASSIEVE VEILIGHEID: 6 airbags, veiligheidsgordels, child boosters, Active Hood, alarm, diefstalbeveiliging, Premium-veiligheidsalarm

awd: all wheel drive

Dankzij de AWD-technologie, die als optie beschikbaar is op het hele gamma, biedt de Freemont u een grotere vrijheid, in een comfortabele omgeving en totale veiligheid.

Een elektronische controle-eenheid gebruikt slipsensoren die de grip van de vier wielen meet en beslist wanneer aandrijving op de achteras wordt overgebracht. In omstandigheden met weinig grip garandeert het AWD-systeem meer tractie zodat geen enkele reis buiten bereik is, en wanneer u snel optrekt op asfalt geeft het systeem u meer grip, zodat u zelfs bochten veiliger kunt nemen.

ABS

+ EBD

Controle over de wagen, zelfs bij bruuske remmanoeuvres

ESP

+ hill holder

Ti aiuta a mantenere la traiettoria nelle situazioni di emergenza e facilita la partenza in salita

Premium-alarm

Voor een optimale bescherming kunt u uw Freemont uitrusten met een beveiligingsalarm dat ontworpen is om inbraakpogingen te monitoren.

TCS

Stabiliteitsregeling voor trekken en takelen

TPMS

De bandendruk in real time op het dashboard

Een rijzende ster (5 sterren op de Euro NCAP-test)

Op de Freemont is veiligheid geen optie.
De 5 sterren die de Freemont op de Euro NCAP-crashtest van 2011 gekregen heeft, getuigen van ons engagement om alle veiligheid te garanderen die u en uw passagiers nodig hebben.

De Freemont is ontworpen om al uw wensen te vervullen. Het is een nieuwe manier van leven.
De perfecte combinatie van ruimte, comfort en veelzijdigheid .