FREEMONT AWD DE ZOEKMACHINE VOOR DE ECHTE WERELD

 

alle auto’s die u wilt

De Freemont AWD is de vrijheid om geen grenzen te hebben, het plezier van nieuwe plaatsen te ontdekken en u te laten charmeren door plaatsen die u al kent. De Freemont AWD is de 4x4 met automatische transmissie; alle auto’s die u wilt in één.

het ideale antwoord

Met de Freemont  AWD (All-Wheel-Drive) kunt u veilig op elke ondergrond rijden, ook op ondergronden met weinig grip (zoals modder, ijs en sneeuw): de op aanvraag leverbare vierwielaandrijving,wordt enkel gebruikt wanneer dat nodig is, zodat u op elk terrein mobiel blijft en een maximaal comfort aan boord geniet.

Zijn elektronische controle-eenheid gebruikt slipsensoren die de grip van de vier wielen meet en beslist wanneer een deel van de aandrijving op de voor- en achteras overgedragen wordt, waardoor de koppeloverdracht gemoduleerd wordt door middel van een elektronisch gestuurde koppeling (ECC). (Electronically Controlled Coupling). Dit systeem garandeert de ideale tractie en ratio in alle rijomstandigheden.

Zijn slipsensoren die de grip van de vier wielen meet en beslist wanneer een deel van de aandrijving op de voor- en achteras overgedragen wordt, waardoor de koppeloverdracht gemoduleerd wordt door middel van een elektronisch gestuurde koppeling (ECC). Dit systeem garandeert de ideale tractie en ratio in alle rijomstandigheden

vrijheid van controle

Reis zonder kopzorgen. FDankzij zijn automatische tractiecontrole en elektronische stabiliteitsregeling garandeert de Freemont AWD 3 interventiemodes die totale veiligheid garanderen.

 
Preventieve controle: Wanneer u van uw Freemont veel vermogen vraagt, wordt automatisch het AWD-systeem geactiveerd, zodat een deel van het koppel op de achterwielen wordt overgedragen.
Slipregeling: Wanneer de voorwielen beginnen door te slippen, in omstandigheden met weinig grip (natte, bemodderde of besneeuwde wegen), brengt de elektronische controle-eenheid vermogen over naar de achterwielen.
Verbeterd rijgedrag: De vierwielaandrijving wordt geactiveerd om het rijgedrag van de auto te optimaliseren. In bochten en tijdens het optrekken wordt het koppel naar de achterwielen verdeeld, waardoor het rijgedrag verbeterd wordt en het sturen gemakkelijker wordt gemaakt, voor een veiligere en vlottere rijstijl.

Zelfs bij hoge snelheid.

ABS

+ brake assist

Controle over de wagen, zelfs bij bruuske remmanoeuvres

ESP

Helpt u op de baan te blijven in noodsituaties en helpt bij het starten op hellingen

 

TCS

Stabiliteitsregeling voor trekken en takelen

TPMS

Controlesysteem om de bandenspanning te meten

ontworpen om u te verbazen

De Freemont AWD is verkrijgbaar in de Urban en Lounge-versie. Het is de 4x4 die zich aanpast aan al uw reisbehoeften. Ontdek de verschillen tussen beide versies en kies wat u van uw Freemont wilt.