Vanaf € 22.600


Het iconische ontwerp koppelt offroad-eigenschappen aan unieke elementen op het vlak van comfort en technologie.


Fiat 500X off-road

XTROVERT

Aan boord van de 500X reist u in alle rust, dankzij technologie die het rijden aangenamer en het leven aan boord gemakkelijker maakt.

DRIVE MOOD SELECTOR

Met de bedieningsknop op de centrale transmissietunnel kunt u een van de drie "gemoedstoestanden" kiezen - Auto, Sport, Traction – en zo de rijdynamiek optimaliseren en het gedrag van de auto aanpassen.

Fiat 500X off-road DRIVE MOOD SELECTOR

INFOTAINMENT

Binnenin vindt u bedieningsknoppen op het stuur, HandsFree Bluetooth® en Bluetooth Audio, naast de eco:Drive™-functie en het Uconnect ™-infotainmentsysteem.

Via het 5" of 6,5"aanraakscherm van Uconnect™ kunt u alle multimediatoestellen in de auto beheren: de analoge en digitale radio (DAB) en de belangrijkste toestellen (mediaspeler, iPod, iPhone, smartphone) die op de USB-poort en aux-in zijn aangesloten.

De Uconnect Radio Nav 5’’ werkt met TomTom 2.5D-navigatie, terwijl de 6,5" Uconnect Radio Nav gebruik maakt van satellietnavigatie met 3D-kaarten, progressieve routebegeleiding en ‘One Shot Voice Destination Entry’ waarmee adressen ingesproken kunnen worden.

Met het nieuwe Uconnect ™ LIVE-systeem kunt u – door dit aan een smartphone te koppelen – veel apps ook via het boordsysteem gebruiken. Zo blijft u altijd in contact met uw vrienden op Twitter, kunt u naar 35 miljoen liedjes op Deezer luisteren en meer dan 100.000 radiozenders beluisteren via Tune-In. Ook kunt u in real time nieuwsberichten ontvangen van Reuters en informatie over het verkeer, snelheidscamera’s en het weer ontvangen via TomTom LIVE.

En dat is nog niet alles: met eco:Drive™ kunt u uw rijstijl verbeteren. Zo kunt u brandstof besparen en de CO2-uitstoot van uw auto in real time controleren.
Via my:Car: blijft u in contact met uw auto. Het systeem vertelt u waar u geparkeerd staat en informeert u over het brandstofpeil en eventuele defecten.

ONTDEK UCONNECT™

Fiat 500X off-road infortainment systeem

VEILIGHEID

​XTRAORDINAIR
Rijplezier en veiligheid komen altijd op de eerste plaats. De 500X Offroad Look, een echte cross-over, kan gemakkelijk alle soorten terrein aan en de exclusieve beschermingssystemen beschermen u ook echt.
Met de 500X kunt u in alle gemoedsrust genieten van uw reis. Daar zorgen de vele veiligheidssystemen voor zoals de 6 airbags, de bi-xenonkoplampen, het ESC-systeem en 3 verschillende veiligheidssystemen.

REMCONTROLE

De gevoeligheid van een radar

De radar en videosensoren van dit systeem waarschuwen u in geval van een te groot snelheidsverschil tussen uw 500X en uw voorligger. Dat geeft u de tijd om een botsing te vermijden. Als u om de een of andere reden niet reageert, zal het systeem automatisch remmen.

Fiat 500X off-road brake control

DODEHOEKSYSTEEM

Voor totale zichtbaarheid

“Dode hoeken" zijn niet langer een probleem. Het systeem controleert de meest cruciale zones op de aanwezigheid van voertuigen en waarschuwt u met een knipperlichtje op de buitenspiegels. Dat gebeurt ook wanneer u achteruitrijdt, als er een auto komt langsgereden.

Fiat 500X off-road dodehoekbewaking

LANE ASSIST

Om op de goede weg te blijven.

Het systeem treedt in werking als u onbedoeld van rijstrook verandert (zonder uw richtingaanwijzers te gebruiken). Naast een visueel signaal op het instrumentenpaneel voelt u ook meer weerstand in het stuur.

Fiat 500X off-road lane assist