Vanaf € 22.600


Het iconische ontwerp koppelt offroad-eigenschappen aan unieke elementen op het vlak van comfort en technologie.


ALLE DETAILS IN 3D BEKIJKEN
Fiat 500X off-road

XTRA KOMFORT

Als klassevolle sportwagen zorgt de 500X Offroad Look goed voor al uw passagiers. Het interieur is eerder technisch: met zijn mat en driedimensionaal effect doet het inzetstuk in het dashboard aan een ijzersmelterij denken, terwijl de bovenkant van de transmissietunnel en de deurpanelen een afwerking in geborsteld aluminium kregen. In het ruime interieur is plaats voor uw vrienden en uw favoriete voorwerpen en bagage. De exclusieve sfeerverlichting zorgt voor een unieke sfeer die de belevenis aan boord nog aangenamer maakt.

Fiat 500X off-road comfortabel interieur
Fiat 500X off-road achterbank

INTERIEUR 360°

De 500X Offroad Look valt op door zijn eerder technische interieur .

Ontdek deze in 360°

STUUR EN DASHBOARD

Het sportstuur maakt een perfecte grip en ideale plaatsing van de handen mogelijk. De drie ronde elementen van het instrumentarium doen aan de historische 500 denken. Wat echter het meest opvalt, is het 3,5” tft-scherm, dat de bestuurder eenvoudig en onmiddellijk alle nodige informatie geeft, naast tal van personalisatiemogelijkheden.

Fiat 500X off-road stuurwiel
Fiat 500X off-road middenconsole

CENTRALE TRANSMISSIETUNNEL

Op de tunnel met verfijnde afwerking in geborsteld aluminium zit de Mood Selector™ en de bediening van de elektrische handrem, die de traditionele "handrem" vervangt: deze is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar maakt ook plaats vrij tussen de stoelen.

OPBERGVAKKEN

De Fiat 500X garandeert ook een optimale functionaliteit, dankzij de vele opbergvakken in het interieur:
zoals de vier ruime opbergvakken in de deur, het grote afsluitbare vak onder aan het dashboard en het vakje achter de gekleurde strip voor de passagier, naast de twee bekerhouders op de centrale transmissietunnel.

Fiat 500X off-road opbergruimtes
Fiat 500X off-road grote koffer

KOFFERRUIMTE

​​De ruime en veelzijdige koffer – goed voor 350 liter tot liefst 1.000 liter wanneer de achterbank volledig neergeklapt is – kan voorzien worden van een uitneembare laadplank, die in de hoogte versteld en omgekeerd kan worden.
Sleepvermogen
Maximaal (geremd) tot 1.200Kg