XTRA COMFORT

Binnen in de Fiat 500X valt de kwaliteit meteen op: de verfijnde zachte materialen, het doorlopende driedimensionale dashboard, de inzetstukken op de centrale transmissietunnel en de deurpanelen met carbon look of afwerking in geborsteld aluminium. De ruime en omhullende stoelen in tweekleurige stof (zwart/grijs of zwart/rood) zorgen voor een ideaal comfort. De zijkanten van de stoelen zijn afgewerkt met accenten uit speciale materialen, terwijl het middenstuk uit een elektrisch gelaste stof is gemaakt met “prêt-à-porter” en ecolederen inzetstukken.
De exclusieve sfeerverlichting zorgt voor een unieke sfeer die de belevenis aan boord nog aangenamer maakt.

Fiat 500 X city-look interieur comfort

STUUR EN DASHBOARD

Het sportstuur maakt een perfecte grip en ideale plaatsing van de handen mogelijk. De drie ronde elementen van het instrumentarium doen aan de historische 500 denken. Wat echter het meest opvalt, is het 3,5"​ tft-scherm, dat de bestuurder eenvoudig en onmiddellijk alle nodige informatie geeft, naast tal van personalisatiemogelijkheden.

Fiat 500 X city-look bedieninghendel

CENTRALE TRANSMISSIETUNNEL

​Op de tunnel met verfijnde afwerking in geborsteld aluminium zit de Mood Selector™ en de bediening van de elektrische handrem, die de traditionele "handrem" vervangt: deze is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar maakt ook plaats vrij tussen de stoelen.

OPBERGVAKKEN

​De Fiat 500X garandeert ook een optimale functionaliteit, dankzij de vele opbergvakken in het interieur: zoals de vier ruime opbergvakken in de deur, het grote afsluitbare vak onder aan het dashboard en het vakje achter de gekleurde strip voor de passagier, naast de twee bekerhouders op de centrale transmissietunnel.

Fiat 500 X city-look lederen bekleding

ELEKTRISCH VERSTELBARE VOORSTOELEN

Om in alle comfort te kunnen reizen is de bestuurdersstoel in de hoogte en in de lengte verstelbaar en ook de hoek van de hoofdsteun kan worden aangepast.

KOFFERRUIMTE

De ruime en veelzijdige koffer – goed voor 350 liter tot liefst 1.000 liter wanneer de achterbank volledig neergeklapt is – kan voorzien worden van een uitneembare laadplank, die in de hoogte versteld en omgekeerd kan worden.
Sleepvermogen
Maximaal (geremd) tot 1.200Kg

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).