Vanaf € 19.100
Voor gezinnen die het leven willen ontdekken
Verken de wereld in stijl.
Fiat 500l trekking crossover

DE TOEKOMST IS RUIMTE

Een ruimte speciaal ontworpen voor u, gebouwd rond innovatievetechnologie- en veiligheidsconcepten. De 500L Trekking is de auto die het allemaal waarmaakt. Hij kan bovendien elke situatie aan, nu en in de toekomst.

Fiat 500l trekking dashboard
Fiat 500l trekking tractieregeling
Fiat 500l trekking tractieregeling

EEN UITNODIGING TOT REIZEN

Uconnect™ is het infotainmentsysteem dat u in staat stelt om alle multimediasystemen in de auto te bedienen via het 5" de voornaamste externe toestellen (mediaspelers, iPod, iPhone, smartphone) die via de USB- of aux-ingang worden aangesloten.

Het Uconnect Radio Nav 5’’ systeem doet daar nog het navigatiesysteem TomTom 2.5D.

Het nieuwe Uconnect™ LIVE-systeem biedt klanten ook de mogelijkheid om (via een aangesloten smartphone) de vele apps van het geïntegreerde systeem te gebruiken. Ze kunnen contact houden via Twitter, 35 miljoen muziektracks beluisteren op Deezer en ruim 100.000 internetzenders beluisteren via TuneIn. Ook realtime nieuwsupdates van Reuters en informatie over verkeersproblemen, flitslocaties en weersvoorspellingen behoren tot de mogelijkheden, dankzij de TomTom LIVE-diensten.

En dat is nog niet alles: met eco:Drive™ kunt u uw rijstijl optimaliseren om brandstof te besparen en kunt u de CO2-emissies in realtime opvolgen.
Met my:Car blijft u bovendien steeds in contact met uw wagen: het systeem onthoudt waar hij geparkeerd staat en informeert u over het brandstofpeil en eventuele problemen.
ONTDEK UCONNECT™

Fiat 500l trekking autoradio
Fiat 500l trekking ecodrive
Fiat 500l trekking beats audiosysteem

HIJ WEET HOE HIJ UW GEZIN MOET BESCHERMEN

De standaarduitrusting verzekert de hoogst mogelijke actieve en passieve veiligheid. Tot 7 airbags, ABS met B.A.S. (Brake Assist System) en het geavanceerde ESC-systeem (elektronische stabiliteitscontrole) met de antislipfuncties ASR (acceleraties) en MSR (deceleraties). De vertrekhulp voor hellingen vereenvoudigt het vertrekken op hellingen, terwijl het actieve stuur (DST) de rijveiligheid en het weggedrag verbetert en het ERM-systeem koprollen vermijdt. Om ritten in druk verkeer veiliger te maken, is er tot slot het systeem City Brake Control (als optie verkrijgbaar), een systeem dat andere voertuigen en obstakels detecteert en automatisch afremt om ongevallen te vermijden of de gevolgen ervan te beperken.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).