Vanaf € 18.300
MAGIC PURPOSE WAGON.
Fiat 500L living

DE TOEKOMST IS RUIMTE

Een ruimte speciaal ontworpen voor u, gebouwd rond innovatieve technologie- en veiligheidsconcepten.
De 500L is de auto die het allemaal waar maakt. Hij kan bovendien elke situatie aan, nu en in de toekomst.

 

EEN UITNODIGING TOT REIZEN

Uconnect™ is het infotainmentsysteem dat u in staat stelt om alle multimediasystemen in de auto te bedienen via het 5" de voornaamste externe toestellen (mediaspelers, iPod, iPhone, smartphone) die via de USB- of aux-ingang worden aangesloten.

Het Uconnect Radio Nav 5’’ systeem doet daar nog het navigatiesysteem TomTom 2.5D.

Het nieuwe Uconnect™ LIVE-systeem biedt klanten ook de mogelijkheid om (via een aangesloten smartphone) de vele apps van het geïntegreerde systeem te gebruiken. Ze kunnen contact houden via Twitter, 35 miljoen muziektracks beluisteren op Deezer en ruim 100.000 internetzenders beluisteren via TuneIn. Ook realtime nieuwsupdates van Reuters en informatie over verkeersproblemen, flitslocaties en weersvoorspellingen behoren tot de mogelijkheden, dankzij de TomTom LIVE-diensten.

En dat is nog niet alles: met eco:Drive™ kunt u uw rijstijl optimaliseren om brandstof te besparen en kunt u de CO2-emissies in realtime opvolgen.
Met my:Car blijft u bovendien steeds in contact met uw wagen: het systeem onthoudt waar hij geparkeerd staat en informeert u over het brandstofpeil en eventuele problemen.
ONTDEK UCONNECT™

Fiat 500L living autoradio

HIJ BEGRIJPT U VAN DE EERSTE AANRAKING

Met het 5" aanraakkleurenscherm gebruikt u uw gsm, smartphone, radio, mediaspeler en mp3-speler eenvoudiger en intuïtiever dan ooit tevoren tijdens het rijden. Dankzij het Bluetooth®-systeem kunt u telefoneren zonder het stuur los te laten en ontvangen berichten beheren (op voorwaarde dat u een compatibele telefoon hebt).

WORD EEN ECO:DRIVER

Wilt u leren hoe u het brandstofverbruik en de bijhorende kosten met 16% kunt verlagen? Met de functie eco:Drive LIVE leert uw Fiat 500L Living u hoe dat kan. Telkens wanneer u met de auto rijdt, registreert de app uw rijgedrag en geeft ze uw eco: Index weer op het scherm van de Uconnect™-radio met 5" scherm om u vervolgens realtime tips te geven om fouten te corrigeren en uw rijstijl te optimaliseren. Aan het einde van de training kunt u toetreden tot de eco:Ville-gemeenschap om uw resultaten te delen op Facebook en Twitter.

Fiat 500L living ecodrive
Fiat 500L living audiosysteem

NIEUWE TUNE

In uw 500L beluistert u de muziek van uw keuze vanaf uw mp3-speler, uw smartphone of een USB-flashdrive. De gewenste tracks selecteren is kinderspel, dankzij de toetsen op het stuur. Bovendien gebruikt het nieuwe prestigieuze hifisysteem, ontwikkeld in samenwerking met Beats Audio, een geavanceerd equalizer-algoritme om een zuivere hogeresolutieklank te produceren. Via 6 luidsprekers in de voor- en achterdeuren, een subwoofer in de bagageruimte en een digitale 8-kanaalsversterker kan het nieuwe soundsysteem een totaal vermogen van 520 watt leveren.

HIJ WEET HOE HIJ UW GEZIN MOET BESCHERMEN

De standaarduitrusting verzekert de hoogst mogelijke actieve en passieve veiligheid. Tot 7 airbags, ABS met B.A.S. (Brake Assist System) en het geavanceerde ESC-systeem (elektronische stabiliteitscontrole) met de antislipfuncties ASR (acceleraties) en MSR (deceleraties). De vertrekhulp voor hellingen vereenvoudigt het vertrekken op hellingen, terwijl het actieve stuur (DST) de rijveiligheid en het weggedrag verbetert en het ERM-systeem koprollen vermijdt. Om ritten in druk verkeer veiliger te maken, is er tot slot het systeem City Brake Control (als optie verkrijgbaar), een systeem dat andere voertuigen en obstakels detecteert en automatisch afremt om ongevallen te vermijden of de gevolgen ervan te beperken.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).