Vanaf € 18.300
MAGIC PURPOSE WAGON.
Fiat 500L living

DESIGN

​De wendbare 500L Living, die zelfs in druk verkeer een uitmuntend rijgedrag aan de dag legt, is het perfecte voorbeeld van hoe iconisch design en efficiënte ruimtebenutting hand in hand kunnen gaan: de onmiskenbare elementen van de typische familiestijl in combinatie met een nieuwe achterkant om hem beter af te stemmen op zijn rol van multifunctioneel voertuig. De bijna rechtopstaande achterruit en de tweedelige C-stijlen creëren extra ruimte en zichtbaarheid voor de inzittenden en geven de bestuurder een groter gevoel van veiligheid.
Het uitgebreide glasoppervlak rond de bestuurder elimineert dode hoeken en laat het interieur naar goede 500-gewoonte baden in een enorme hoeveelheid licht.

Fiat 500L living velgen

VEROVERING VAN DE RUIMTE

De 500L Living combineert een grotere interieurruimte met compacte buitenafmetingen. Het 20 centimeter langere model biedt plaats aan twee bijkomende passagierszetels en de grootste koffer in zijn klasse.

Fiat 500L living en Fiat 500
Fiat 500L living panoramadak

ADEMBENEMEND UITZICHT

Het skydome-panoramadak geeft alle inzittenden van de 500L Living een ongeëvenaard uitzicht op de hemel, dankzij het glazen dak van maar liefst 1,5 m².

DIEPE KLEUREN

De acht koetswerkkleuren (vier pastelkleuren en vier metaalkleuren) vormen een harmonieus geheel met het contrasterende dak in wit of zwart. Klanten krijgen bovendien de keuze uit een aantal koetswerkdesigncombinaties.

Fiat 500L living ideale gezinsauto

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).