HIJ IS SOCIAAL. MAAR ALLESBEHALVE EEN VOLGER.

​In de nieuwe 500 telt alleen het rijplezier. Daarom is hij uitgerust met de meest geavanceerde veiligheids- en infotainmentsystemen, bedieningstoetsen op het stuurwiel, een handenvrije Bluetooth®-functie en Bluetooth-audiostreaming, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 met LIVE-functies en het online informatiesysteem met Uconnect.

UCONNECT

Uconnect is het infotainmentsysteem dat u in staat stelt om alle multimediasystemen in de auto te bedienen via het 5" aanraakscherm: de analoge radio en de voornaamste externe toestellen (mediaspelers, iPod, iPhone, smartphone) die via de USB- of aux-ingang worden aangesloten.

 

Het Uconnect Radio Nav 5"-systeem biedt TomTom 2.5D-navigatie met progressieve routegeleiding en volledige bestemmingsinvoer om adressen met een enkel spraakcommando in te voeren.

 

Hou uw navigatiekaarten up-to-date dankzij de Mopar® Map Care service, die u gratis wordt aangeboden gedurende 3 jaar vanaf de levering van uw voertuig. U kan uw navigatiekaarten updaten via de website maps.mopar.eu of via uw dichtstbijzijnde concessiehouder.

 

Het nieuwe Uconnect LIVE-systeem biedt klanten ook de mogelijkheid om (via een aangesloten smartphone) de vele apps van het geïntegreerde systeem te gebruiken. Ze kunnen contact houden via Twitter, 35 miljoen muziektracks beluisteren op Deezer en ruim 100 internetzenders beluisteren via TuneIn. Ook realtime nieuwsupdates van Reuters en informatie over verkeersproblemen, snelheidscamera's en weersvoorspellingen behoren tot de mogelijkheden dankzij de TomTom LIVE-diensten.

 

En dat is nog niet alles: met eco:Drive kunt u uw rijstijl optimaliseren om brandstof te besparen en kunt u de CO2-emissies in realtime opvolgen. Met my:Car blijft u bovendien steeds in contact met uw wagen: het systeem onthoudt waar hij geparkeerd staat en informeert u over het brandstofpeil en eventuele problemen.


Ontdek de Uconnect

BESCHERMEND VAN AARD

​In de nieuwe 500 kunt u niet alleen vertrouwen op het nieuwe remsysteem (voor de 1.2 motoren) maar ook op de allerbeste veiligheidssystemen: 7 airbags, ABS + EBD zodat u de controle niet verliest wanneer u plots stopt, ESC + Hill Holder om de juiste richting aan te houden in noodgevallen en veel eenvoudiger te vertrekken op hellingen, HBA om noodstops doeltreffender uit te voeren en het Hazard Device, dat automatisch de waarschuwingsknipperlichten activeert wanneer u plots moet stoppen.

De ellipsvormige koplampen met dagrijlichten garanderen van hun kant een maximale zichtbaarheid dankzij hun led-technologie.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).