Vanaf € 19.100
Voor gezinnen die het leven willen ontdekken
Verken de wereld in stijl.
Fiat 500l trekking crossover

CROSS-OVER LOOK

De 500L Trekking geeft de klassieke 500-lijnen een cross-overlook: een verhoogd onderstel, standaard speciale bumpers met beschermplaten en tal van andere details die zijn stijl ten goede komen. Kijk maar naar de gesatineerde details, de zijdelingse beschermstrips met inzetstukken in geborsteld staal, de zijschorten en de speciale bumpers en spatbescherming. En dan zwijgen we nog over de 17" lichtmetalen velgen met gefacetteerde afwerking, die eveneens standaard worden gemonteerd.

Fiat 500l trekking 17 inch velgen

ADEMBENEMEND UITZICHT

Het elektrisch bediende panoramadak geeft alle inzittenden van de 500L een ongeëvenaard uitzicht op de hemel, dankzij het glazen dak van maar liefst 1,5 m². Twee versies: vast en skydome (elektrisch te openen).

Fiat 500l trekking interieur
Fiat 500l trekking en fiat 500

KLEIN EN TOCH GROOT

De 500L Trekking zet het concept van functionaliteit extra kracht bij, want met zijn lengte van 4,15 meter, zijn breedte van 1,78 meter en zijn hoogte van 1,66 meter combineert hij de ruimte en het interieurcomfort van een monovolume met het parkeergemak van een stadswagen.

DE KLEUREN VAN ENERGIE

De 500L Trekking oogt sterk, dynamisch en energiek. Daarom is geel zijn favoriete kleur. Laat u verrassen door de acht andere kleuren en talloze combinatiemogelijkheden.

Fiat 500l trekking cross over auto

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).