KARAKTER EN SCHOONHEID. DE PERFECTE COMBINATIE.

De gedurfde koetswerkstijl herbergt volledig vernieuwde interieurs, die nog aantrekkelijker, eleganter en meer geraffineerd werden. De 500 komt eens te meer verrassend uit de hoek.

PERFECTIE IS GEEN ACCESSOIRE

Het dashboarddesign werd volledig vernieuwd om de nieuwe technologie aan boord te huisvesten. De chroomelementen en het meer afgeronde design van de bedieningselementen springen onmiddellijk in het oog.
Maar de nieuwe 500 is niet alleen mooi, hij is ook functioneel en heeft voortaan een handig nieuw handschoenkastje op het dashboard, evenals een nieuwe middentunnel met USB/aux-aansluiting en een veel ruimere bekerhouder.

Fiat 500 dashboard detail
Fiat 500 stuur

ALLES ONDER CONTROLE

Het nieuwe, bijzonder gestileerde stuurwiel is getooid met chroomaccenten. Het digitale 7" tft-scherm geeft alle informatie weer die u tijdens het rijden nodig hebt, zoals de snelheidsmeter, de toerenteller, de thermometer en de schakelindicator. Die laatste geeft het ideale schakelmoment aan. Ook de gegevens van de boordcomputer verschijnen op het tft-scherm: zo kunt u de instellingen van de wagen wijzigen in functie van de af te leggen afstand en kunt u het brandstofverbruik, het resterende rijbereik, enz. opvolgen.

GEÏNSPIREERD DOOR HAUTE COUTURE

Stijl, stijl, stijl en nog meer stijl. De nieuwe materialen en stoffen die voor de interieurs van de nieuwe 500 werden gekozen, zijn rechtstreeks gebaseerd op 's werelds meest befaamde catwalks. Kijk maar naar deze levendige 'Prince of Wales'-toets met bekledingen in verschillende kleuren of naar het nieuwe, waardevolle Burgundy-leder met blauwe inzetstukken, een vintage look die een ode brengt aan de kleuren van de sixties.

Fiat 500 interieurbekleding
Fiat 500 lederen interieur

ELKE RIT MOET IN HET HOOGSTE COMFORT VERLOPEN

Om al het comfort te verzekeren dat u wenst, hebben we de zetels vernieuwd, met nog ergonomischere materialen en een design dat de toegang tot de achterbank vereenvoudigt.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).