complete Fiat Doblo

DE MEEST TECHNOLOGISCHE EN VEILIGE VAN DE HELE FAMILIE.

De Doblò staat altijd klaar om uw gezin te beschermen, waar u ook naartoe rijdt. Zijn technologie zorgt voor comfort en plezier, zowel tijdens lange ritten als bij dagelijks gebruik.

 

Technologie

       

VERFIJND INFOTAINMENTSYSTEEM

Bluetooth radio met Uconnect-aanraaksysteem. Luisteren, spreken, sms'en en surfen: alles gaat eenvoudig, snel en intuïtief.

Fiat Doblo infotainment
Fiat Doblo versnellingspook
Fiat Doblo stuurwiel
Fiat Doblo aux

veiligheid

       

BESCHERMING VAN TOP TOT TEEN.

De laterale airbags van de Doblò zijn ontworpen om hoofd, borstkas en bekken van de bestuurder en de passagier vooraan te beschermen bij een zijdelingse botsing. De passagiersruimte is uitgerust met gecontroleerde kreukelzones die de impact van een botsing beperken en de deuren zijn zo ontworpen dat ze bij een aanrijding niet per ongeluk opengaan. Daarnaast beschikt de Doblò ook over ESP voor verbeterde stabiliteit. De BI-LINK-ophanging met tweepuntsgeleiding, standaard op alle versies, absorbeert en vermindert trillingen op oneffen wegdek, waardoor de vier wielen steeds maximale grip hebben.

abs

+ ebd

Controle over uw voertuig, zelfs bij plots remmen.

esp

+ hill holder

Helpt u de controle te behouden in noodgevallen en assisteert u bij vertrek op een helling.

BEVESTIGING

isofix

Speciale bevestigingspunten om een kinderstoel rechtstreeks vast te maken aan de structuur van het voertuig.

LATERALE

AIRBAGS

Ter bescherming van hoofd, borstkas en bekken van de inzittenden vooraan.

ruime Fiat Doblo

Vakanties aan zee, skiweekends, winkelen op zondag: er is voor alles plaats in de nieuwe Doblò. De ruimte voor actieve gezinnen.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).