0%
  Fiat 124 Spider voorzijde auto

  Lichten

  Full LED-technologie*

  Koplampen met full LED-technologie en AFLS (Adaptive Front Light System) die ervoor zorgen dat de lichtstraal de bocht volgt, koplampruitenwissers en regen- en lichtsensoren: controle en zichtbaarheid in alle weersomstandigheden. (beschikbaar als optie)

  Fiat 124 Spider infotainmentsysteem

  INFOTAINMENT

  EEN HOOGTECHNOLOGISCHE INTERFACE

  7” aanraakscherm met multimediaknoppen voor een gebruiksvriendelijke bediening van alle functies. DAB-radio met Bose-systeem en negen luidsprekers. WiFi- en Bluetooth-aansluiting, twee USB-poorten, één AUX-ingang. Navigatiesysteem met 3D-kaarten. (beschikbaar als optie).

  Meer weten over infotainment

  Fiat 124 Spider bose audio auto integratie

  Audio

  BOSE SOUND SYSTEM

  Een exclusief audiosysteem voor het
  beste geluid, of het dak nu open of dicht is.
  Het Bose-systeem telt negen luidsprekers,
  vier daarvan zijn in de hoofdsteunen
  geïntegreerd (beschikbaar als optie).

  • VRAAG EEN OFFERTE
  • HOU ME OP DE HOOGTE
  1 van 3

  Vraag een offerte voor de nieuwe Le logo Fiat 124 Spider

  Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


  AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

  Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
  voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

  2 van 3

  Selecteer een verdeler

  Terug
   
   
  3 van 3

  Bedankt

  Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  1 van 2

  BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

  De velden met een (*) zijn verplicht.

  AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

  Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,  voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

   

  Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).